Tilvækstscanning

Adventskonkurrence: 1. søndag i advent

Annonce

collage_fotor-weleda_fotor

Den eneste grund til, at jeg har mulighed for at køre sådan en blog som denne er, at I gider at læse med. Det er jeg oprigtigt glad for – sådan virkelig taknemmelig. Det skal I vide – for jeg elsker at skrive, og det giver I mig mulighed for at fortsætte med hver gang I læser med.

Og når man sådan har en blog med en kontrakt hos et bloggercommunity, så har man også af og til mulighed for at forkæle sine læsere sådan rent materielt – fordi nogle søde virksomheder har lyst til at sponsorere nogle lækre ting. Denne gang har Weleda og Amaze Communication været skide søde faktisk. De vil nemlig gerne sponsorere en gave i anledning af første søndag i advent. Hvis I følger med på min snapchat (@sanneagersnap), så vil I måske have bidt mærke i, at vi bruger Calendula serien fra Weleda til Elliots bade. Faktisk har vi netop presset den sidste dråbe ud af produkterne – vi er ret vilde med det herhjemme! Alle produkterne er uden syntetiske konserveringsmidler, dufte, farvestoffer eller råmaterialer fra mineralolier. Dermatologisk testet som meget hudvenlig, selv til følsom hud.

Præmien indeholder følgende produkter:

Nursing Oil
Udviklet af erfarne jordemødre og farmaceuter. Massage med olie plejer brysterne, stimuler hudens blodcirkulation og varmer brystvævet. Regelmæssig brystmassage hjælper hele amningsprocessen

Nappy Change Cream
Beroliger irriteret hud og mindsker rød hud, støtter hudens regeneration.

Calendula Bath
Plejer, beroliger og fremmer udviklingen af hud, der ser sund ud. Mildt rensende. Forstærker den afslappende virkning af varmt vand og fremmer en rolig søvn

Calendula Face Cream
Fugtgivende, beskyttende, beroligende, let absorberende, forhindrer huden i at tørre ud. Støtter hudens naturlige funktion og efterlader ansigtshuden blød

Calendula Baby Oil
Plejer, beskytter og renser. Fuldstændig duftfri. Varmer, trøster og hjælper med at holde huden fri for tørre og ømme steder. Indeholder kun naturlig olie. Ideel til babymassage

I kan læse mere om produkterne lige her.

For at deltage i konkurrencen skal du blot efterlade en kommentar herunder, hvori du fortæller om du har kendskab til Weleda i forvejen og hvad der er vigtigt for dig når du vælger hudpleje til dit barn.

Jeg udtrækker en vinder 1. søndag i advent kl. 20.00.

Held og lykke! :-D

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

71 kommentarer

 • Helene Andersen

  Kender dem kun på navn , men har lige siddet og søgt ift om det er det, jeg skal prøve til baby. For mig er det vigtigt at der ikke er alt muligt unødvendigt kemi i som konserveringsmidler og parfume, så man kan skåne hud og barn mest muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Dejlige lækre produkter ! Det kan man altid bruge ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Jeg har intet kendskab til produkterne, men hold nu op, de lyder lækre.
  Jeg er mor til en lille krudtugle, som desværre har en sart hud.
  Han slår ofte ud, og har derfor brug for gode produkter. Det er derfor også vigtigt for os, at produkterne er allergi venlige. :-) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane Kogi horsholt

  Kender ikke mærket. At det ikke er fyldt med alt muligt halløj og at det er til en fair pris ⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Kender intet til mærket, men det vigtigste er, at det er uden parfume, tilsætningsstoffer mm. og er allergivenligt 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Pultz

  Har ingen kendskab til dem. Men de ser virkelig lækre ud. Det er vigtigt for mig at produkter til mine børn ikke indeholder parabener, parfumer og er astma og allergi venlige.
  Kunne være lækkert at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har ingen kendskab til dem, men efter lillebror kom til verden igår (12 dage før termin) vil jeg da klart tjekke op på disse produkterne.. Det er vigtigt for mig at det er uden parfume og tilsætningsstoffer mm.. Det må gerne være så naturligt som muligt.. Og Så elsker vi olier her 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har endnu ikke kendskab til weleda, selvom jeg har set mærket på hylden. Vi vil gerne vinde sådan en omgang da vi venter os igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kender ikke mærket i forvejen, men det lyder helt sikkert, som et mærke der skal testes.
  Har en lille novemberdreng fra d. 11/11, hvor olien vil være oplagt, da han siden fødslen har haft meget tørre fødder. Og så vil nappy change cream være oplagt til en begyndende rød numse.

  Det vigtigste er, at der ikke er parfume og parabener i produkterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel W.

  Jeg har slet ingen kendskab til dem, men det lyder enormt spændende og godt! 👌🏻
  Det vigtigste for mig når jeg vælger hudplejeprodukter til mit barn, er at det ikke er fyldt med hormonforstyrrende stoffer og parfume. 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria lynge Andersen

  Jeg kender ikke til produktet, men noget jeg vægter højt er at produkterne er uden parfume og parabener og diverse tilsætnings stoffer :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Jeg elsker Weledas produkter, og pt. bruger jeg bl.a. deres mandel facial oil <3

  Jeg venter desuden mit første barn, og det betyder alverden for mig, at jeg ikke bruger produkter, der kan skade mit ufødte barn – og når hun kommer ud, vil jeg helt klart også tænke over, at hun ikke udsættes for unødige kemikalier, parfumestoffer og lignende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg kender lidt til Weleda, har prøvet et enkelt produkt <3 Det er vigtigt for mig at mine børns hud ikke bliver udsat for alt muligt usundt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha appel

  Nej har ikke hørt om weleda før, men det lyder som et produkt jeg kunne finde på at bruge. For mig er det vigtigt at min lille pige bliver udsat for så få kunstige, usunde kemikalier som muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse L.

  Jeg kender godt Weleda og er vild med duftene og følelsen af velvære, efter at jeg har brugt dem.
  For mig har det været vigtigt ikke at bruge produkter, som kan skade min lille dejlighed. Derfor bruger jeg faktisk kun mandelolie – og mandelolie i vand – til at vaske hår og krop. Det fungerer så fint – indtil de bliver 5-6 år, hvor jeg så ind imellem bruger shampoo i deres hår :-D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg har tidligere brugt Weleda, og også brugt det som gaver til andre. Det er vældigt vigtigt med naturlige produkter både til mig og mit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Jeg kender det af omtale og udseende. jeg har altid købt hudpleje til mine børn på apoteket for at få vejledning og få produkter der passer til deres behov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Hallgreen

  Vi elsker nappy cremen hjemme hos os, så vi ville være vilde med at prøve de andre produkter også..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Har aldrig købt noget i mærket. Kun læst lidt om det. Det er vigtigt produkterne er så milde og rene som muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S

  Det er godt nok længe siden, at jeg har brugt det mærke, men ja har kendskab til det 🙂 det vigtigste er at det ikke indeholder en masse forstyrrende stoffer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg kender kun Weleda af omtale, men har hørt meget godt om især deres nappy change cream! Jeg har en søn på 4 måneder, og hans hudpleje består stadig udelukkende af “ting jeg selv ville spise”. Mest kokosolie faktisk.. Men det er vigtigt for mig at produkterne gør det de lover samtidig med at de er skånsom. Ville elske at prøve denne præmie af herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Holm

  Jeg har brugt Weleda før og der findes bare intet over. Har altid haft sart og sensitiv hud, med hang til at sprække lidt, og der har Weleda’s produkter været et vidundermiddel. Jeg har brugt det af flere omgange, men ikke lige for tiden, da jeg er studerende og har prioriteret at bruge SU og hårdt optjent løn på baby-udstyr. Ville elske at kunne forkæle min datter med produkter i meget høj standard.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Kender kun mandel olien men den er fantastisk lækker. Produkter til de små poder skal være lækre uden alt for meget forstyrrende i. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg griber ofte ud efter weledas mandelolie, hvis min hud er i ubalance. Der gælder det samme for mit barn, som med mig selv – ingen unødvendige tilsætningsstoffer, parabener, sulfater osv, ligeså er det vigtigt uden parfumestoffer eller duft i det hele taget, hvor jeg dog selv holder af lidt naturligt duft i min egen hudpleje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg kender ikke til mærket og produkterne, og har egentligt ikke så meget kendskab og viden om produkter generelt. Jeg bruger som regel ikke rigtig så mange produkter.
  MEN! Jeg skal have en lille sød dreng til December, så jeg ville helt klart gerne vinde produkterne til ham! Det betyder SÅ meget at der blive brugt gode produkter til den lille pus, og når jeg ikke har så meget kendskab til det marked, ville det være total oplagt med en startpakke som denne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Kender ikke produkterne, men har længe været på udkig efter nogle gode og ‘rene’ produkter til vores baby i maven, som gerne skulle melde sin ankomst inden for den næste måned. Det er vigtigt at vælge gode produkter og især i denne vintertid ville det være dejligt med lidt lækker til baby😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg kender ikke til mærket, men herhjemme er vi på udkig efter et produkt (det har vi været i nogen tid, men har ikke ramt spot on endnu), som vi med god samvittighed kan forkæle og pleje vores datter med. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Ja jeg kender weleda som nogle skønne produkter uden skidt og skrammel både til børn og voksne. Og det er det, der betyder mest for mig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Jeg kendte godt til weleda. Jeg venter mit første barn til april og for mig er det vigtigt at produkterne er så rene og naturlige som muligt og uden parfyme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ja kender godt Weleda :-) Det vigtigste er at produkerne er uden parfume og andet skidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Li

  Jeg kender Weleda fra før, som gode gennemtænkte produkter. For mig er det vigtigt med børneprodukter som er rene og gerne naturlige og holder hvad de lover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg har Welada til mine 3 børn :)Jeg går rimelig meget op i hvad jeg putter på mine børns hud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville elske at vinde denne lækre GAW, da jeg venter mit første barn til februar og har hørt så meget godt om deres produkter via en veninde.
  Jeg går meget op i at mit barns produkter er Allergivenlige, da faren er multiallergiker, med flere indlæggelser som barn – det vil jeg helt undgå og bliver nok lidt pylret lige hvad angår produkter til den lille🙈☺️
  – tak for god og ærlig blog og ha’ en dejlig dag☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Jeg har ikke kendskab til produkterne men er ifbm vi skal være forældre meget opmærksom på hvilke produkter jeg ønsker at bruge til vores barn.
  Det er vigtigt at begrænse perfume mm. så hun ikke udvikler allergi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har kun prøvet deres showergel, men vil gerne prøve mere. :) Vigtigt er, at det ikke giver allergi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MIa

  Jeg har først termin her til januar, så kender ikke deres baby produkter, men er rigtig glad for deres andre produkter til mig selv, så er sikker på at vores kommende baby-boy (som desuden også skal hedde Elliot) vil blive glad for:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg lånte min venindes creme fra Weleda i går til en tør, skallet plet, og den var fantastisk! Ville elske at smøre både mig selv og baby (til marts) ind :)
  Er i øvrigt ny følger, og jeg er så så glad for, at du er i baby-mode. Det er dejligt at have et sted at gå hen, når andre ikke gider debatere baby på 5. time ;) held og lykke med lillebror!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg har en søn på 5 måneder og da han var ca. 1 måned gammel fik han slemme knopper i bleområdet, som senere blev store næsten hudløse plamager. Vi prøvede alt men intet hjalp, indtil vi prøvede Weledas nappy change cream. Det hele helede på et par dage og siden har vi ikke brugt andet creme i bleområdet. Derfor vil jeg rigtig gerne prøve de andre af weledas produkter og ikke mindst få en genopfyldning af nappy change cream.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Weleda’s produkter er allerede blevet brugt flittigt på min voksende mave :)
  Så det ville være lækkert at vinde lidt forkælelse til lillemanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender ikke til Weleda Almond, kendte først til det efter et kig her på din blog. Men jeg går meget op i at det passer til min gud :)

  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg er lige blevet Weledafan. I weekenden var jeg på spaophold hvor min veninde havde Weledaprodukter med. Min hud har aldrig været blødere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg kender Weleda Almond facial oil, og den er fantastisk til tør hud ♥
  Det der er vigtigst for mig vedr. produkter til mine børn er, at de ikke er tilsat alle mulige kemikalier og parfume, men er så naturlige som muligt♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har hørt om Weleda, men har ikke erfaring med produkterne. Jeg havde selv allergi og eksem som barn, så når jeg vælger produkter til mit barn er det vigtigt for mig at de er uden unødig kemi og god til følsom hud just in case.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Kender ikke til produkterne i forvejen, men ud fra beskrivelsen lyder de lækre :) Jeg går op i om de er dermatologisk testet når jeg køber produkter til mit barn ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nabby-cremen viste sig at være som sendt fra himlen til at berolige og hele min søns røde numse. Har siden anbefalet den til alle jeg hører om i samme problem og hører dem kun rose den til skyerne efterfølgende. Jeg må indrømme at jeg ikke altid orker at sætte mig ind i hvad der er mest økologisk/allergivenligt/parfumefrit/svanemærket el.lign, men bare gerne vil have noget der virker. Og det gør denne! At jeg så kan smøre den på med god samvittighed, er kun en bonus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine T

  Jeg kan genkende produkterne, men det er så også det eneste jeg kender til dem. Jeg går op i produkter til min 7 uger gamle dreng er skånsomme og uden alt muligt unødvendigt gøjl, hvilket det jo lyder som om rammer plet med Weleda ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kender overhovedet ik til mærket, men det vigtigste i forhold til hudpleje til min kommende datter (feb 17) er hel klart at det skal være rene produkter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg kender svagt til Weleda, men det jeg ved er godt :)
  Det der er vigtig for mig er, at det er fedt og ikke klør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vallentin Ryberg

  Ja vi har ansigtscremen fra weleda, som min søn får på hver morgen. Vi elsker begge to duften som er vigtig for os og selvfølgelig konsistens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har indtil videre kun kendskab til mærket gennem en veninde der har anbefalet især deres nappe change cream. Men forventer helt klart at det bliver vores fortrukne mærke til vores lille dreng der kommer til verden i februar. Jeg går meget op i bruge hudpleje produkter uden parfume og syntetiske konserveringsmidler – så det lever de jo også op til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kender kun olien, som skulle forberede kroppen på fødsel. Det er vigtigt for mig med nogle lækre produkter til baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Elsker waleda – duften vil altid minde mig om den første tid med min førstefødte, den bringer minder om det fantastiske nye liv der startede, større end noget andet.

  Nu venter jeg nr. 5 og vil elske at byde ham
  Velkommen med Waleda på puslebordet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Bjerre

  Jeg kom især til at kende til weleda da jeg ventede mit første barn. Især calendula nappy change cream har vi brugt og er af den grund nu på nr 3. De har også en ret genial weather protection creme til små kolde kinder der skal sove ude om vinteren. Jeg forkælede mig selv med en body shampoo med en fantastisk duft da jeg erkendte under barslen at når jeg endelig fik mulighed for et bad helt alene skulle der lidt selvforkælelse ind over. Sidst er jeg virkelig glad for deres mandel-ansigts-olie som jeg dels bruger som natcreme og til at fjerne makeup med.. nu venter jeg en lille efternøler og kunne derfor godt trænge til at få fyldt op på weleda lageret…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Duusgaard

  Hej Sanne. Jeg kender ikke produkterne i forvejen, og det er da vist en fejl. Jeg ville elske at vinde gaven til mine drenge. Simpelthen fordi kun det bedste er godt nok til dem❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinearnoldi

  Åhh de bedste produkter! Ville elske at løbe afsted med dem på søndag 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙈 – Hov jeg glemte og skrive at jeg i den grad kender produkterne som er fantastiske. Og at jeg går op i at produkter er skånsomme, da jeg selv døjer med en dum eksem hud, som jeg håber min søn kan undgå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Koch Sørensen

  Jeg kender godt Weleda :) Jeg kigger efter at mine hudprodukter ikke indeholder parabener eller parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinearnoldi

  Åhh de bedste produkter! Ville elske at løbe afsted med dem på søndag 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde Dyreberg

  Vi kender godt til produkterne og vi er vilde med dem. Vi har også lige tømt de sidste så at vinde sådan en omgang ville være dejligt!
  Vi kigger meget på at der ikke er parfume og alt mulig andet i!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kender ikke produkterne, men de ser ud til at opfylde de krav jeg har, når jeg plejer mine børn og min baby. Jeg kigger altid efter, om produkterne indeholder noget der ikke er snart for mit barn at få smurt på huden, og så skal barnets hud gerne blive dejlig blødt af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg kender ikke mærket i forvejen, men har to drenge der begge har meget sart hud, så ville elske at prøve dette til dem.. det er vigtigt der ikke er parfume og alt muligt mærkeligt i de produkter jeg bruger til dem😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har slet ikke kendskab til det. Vi har faktisk aldrig brugt særlig meget hudpleje/sæbe til vores gut. Ikke endnu i hvert fald. Han fylder et år lige om lidt og er stadig nærmest uden hår. Men det vi har brugt har jeg vægtet at det skulle være godt for baby – uden alt muligt i. Det ville være en dejlig præmie – da jeg spår at efter vuggestue start – så kunne det blive aktuelt med lidt lækkert til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kender ikke til produkterne, men venter en lille baby til foråret og er derfor ved at forberede mig og undersøge en masse forskellige produkter 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Kender ikke til disse produkter – endnu😉
  De gange jeg har skulle have noget til lillemanden har jeg søgt råd og vejledning på apoteket da jeg er helt grøn på de områder som omhandler cremer m.m.
  Det er vigtigt for mig at det ikke er fyldt med alt muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam S

  Jeg kan genkende navnet Weleda, men kender ikke deres produkter. Jeg har termin i januar og vil gerne købe så naturlige produkter som muligt – men det er lidt en jungle derude..! Jeg døjer selv med sart hud og parfumeallergi, så jeg tænker, at det nok er bedst med delikate sager til min lille pige, når hun melder sin ankomst. Fedt, at du har lov at give præmier af de produkter, du selv holder af :) Mvh Miriam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine J.

  Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af Weledas produkter, men har hørt rigtig positive ting om serien og kunne derfor rigtig godt tænke mig at prøve produkterne selv. Det er vigtigt for mig, at hudplejeprodukterne til vores lille datter er rene og uden skadelig kemi, og ikke mindst effektive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine J

  Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af Weledas produkter, men har hørt rigtig positive ting om serien og kunne derfor rigtig godt tænke mig at prøve produkterne selv. Det er vigtigt for mig, at hudplejeprodukterne til vores lille datter er rene og uden skadelig kemi, og ikke mindst effektive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Ramsing

  Altså lidt en privat historie, men jeg er ikke sart :-P jeg brugte den olie til mellemkødet da jeg var gravid. Fødte en dreng på 4530g 55 cm og fik ‘kun’ 4 indvendige sting, og han blev endda hevet ud efter jeg havde født hovedet. Så jeg har meget positive oplevelser med Weleda :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie s

  Vi bruger Winther face herhjemme som er så godt her om vinteren, så de små ikke får frost kinder 👏🏼 Håber virkelig at finde så vi kan prøve flere af de gode produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Ja! Jeg både kender og elsker deres produkter! Jeg kender det fra barns ben … Da jeg var lille fik vi cremen med helende virkning på alle vires sår og små skrammer -det heler meget hurtigere og forebygger arvæv. Så lækkert! Bruger det også til mine små nu og smører hver morgen min mave med deres anti-strækmærker olie 😊 Hilsen mor til tvillinger på 2,4 år og baby i maven 30+2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane mette

  Jeg har ikke et kendskab til produkterne, men de lyder nice :) jeg ville give det til min bedste venindes baby <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilvækstscanning