Altopslugende baby-tilstand

Tilvækstscanning

I dag var dagen. Dagen, hvor vi skulle til tilvækstscanning med lillebror. Vi har heldigvis været gode til at tage det helt roligt og ikke bekymre os for meget om det. Han er dejlig livlig, og det må være det vigtigste tegn af alle.

Scanningen foregik inde på svangreambulatoriet, og vi havde en tid kl. 9.30 i formiddags.

De bygger temmelig meget om på Kolding sygehus for tiden, så det var ikke helt nemt at finde den rigtige indgang ;-) Jeg nåede ikke engang at røre stolen i venteværelset før en overlæge dukkede op. Så ventiden var altså ikke til at klage over ;-)

Det var lillebror størrelse heldigvis heller ikke. Han ligger så fint og følger sin egen kurve og vejer pt. ca. 1900 gram. Han ligger på den nederste kurve, men ikke under kurven. Og dét er det vigtige i alt det her. Han følger sin egen kurve OG han ligger ikke under den nederste kurve. Lægen viste os kurverne, og kunne fortælle at han formentligt ville veje 3200 gram i uge 40+0. Babyen altså – ikke lægen ;-)

Så der er altså ikke en finger at sætte på lillebror, selvom han ikke er en sværvægter – men vi kan jo ikke alle få lige store babyer :-)

Til gengæld står han meget højt med hovedet, og jeg glæder mig virkelig til han får lagt sig lidt længere ned i mit bækken. Det er på ingen måde behageligt at have et hovede nede i sit bækken, det husker jeg tydeligt – men jeg kan snart ikke få luft længere, og mine ribben brækker snart over tror jeg. Det gør de sgu nok ikke, men yikes hvor gør det efterhånden ondt, når han sparker hårdt derinde. Ikke at jeg brokker mig over, at han er livlig. Men av, ikke?

15135517_10153937179286466_174619247_n

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altopslugende baby-tilstand