Tålmodighed i en utålmodig tid

Adventskonkurrence: 2. søndag i advent

Annonce

unnamed1

20006375_mistyrose_001_productlarge

Så for søren, så blev det igen midt på ugen og det betyder, at vi skal have gang i 2. adventskonkurrence.

Denne gang har jeg fundet en lækker kjole til alle jer med strutmaver – derfor kommer præmien jo selvfølgelig også fra de søde piger hos strutshopsom I tidligere har været glade for at shoppe hos når jeg har delt rabatkode :-)

Kjolen er fra Mamalicious, og har en værdi af 459,95 og fås fra størrelse XS-XL.

Den er tætsiddende og med stræk – just the way I like it! ;-)

For at deltage skal du fortælle hvilken størrelse kjolen skal være, og hvad du går efter når du shopper vente-tøj :-)

Vinderen trækkes (trommehvirvel) 2. søndag i advent kl. 20.00 :-)

NB! Kjolen er blevet leveret i disse 2 farver, og vinderen kan selv vælge imellem de 2 farver.

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

109 kommentarer

 • Julie

  Sådan en fin en kunne jeg virkelig godt bruge på min tykke mave her til julefrokost, jul og nytår. 😄☺️😄☺️
  Og jeg vil gerne have en m/L og jeg er til “klassisk” tøj eller hvad man skal kalde det. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette Collenburg

  Hvor er den lækker, jeg ville gerne vinde den i L.
  Jeg går efter behageligt tøj 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sådan en fin en kunne jeg virkelig godt bruge på min tykke mave her til julefrokost, jul og nytår. 😄☺️😄☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg har klart gået efter tøj som har været blødt og behageligt og med stræk i. Dog har jeg manglet en pæn kjole til diverse arrangementer og denne ville være perfekt til min kommende fødselsdag, jul og nytår 😄 Kunne være dejligt at føle sig feminin og pæn. Hvis jeg er så heldig at vinde, bruger jeg størrelse S ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Dahl

  Hvor er den blå flot. Jeg er sikker på at en str. L ville se så godt ud på mig. 🎅🏼 Jeg er 35+6 idag. 😍 Jeg mangler en fin kjole til jul 🎄 🎁 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Skau

  Øj, hvor er den fin i mørkeblå! Ville elske den i str. S ❤️ Jeg går efter behageligt tøj – både basic, men også brugbart i arbejdsøjemed (kundemøder osv) der former sig efter maven, dvs. masser af strech! 😊👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hauge

  Jeg går efter elegante og klassiske kjoler. Elsker enkelt tøj, hvor man bruge det på kryds og tværs. Enkelt, feminint og sofistikeret. Jeg ønsker jeg mig str xl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hauge

  Jeg går efter elegante og klassiske kjoler. Elsker enkelt tøj, hvor man bruge det på kryds og tværs. Enkelt, feminint og sofistikeret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina Nielsen

   går efter elegante og klassiske kjoler. Elsker enkelt tøj, hvor man bruge det både til fest og hverdag. Enkelt og feminint. Ønsker den i xl

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MathildeL

  Den er da så fin. Jeg ville gerne have en mørkeblå størrelse S. Jeg går efter behageligt tøj, der fremhæver maven 🍀😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie

  Hvor er den fin! 😍 Jeg går efter noget der er behageligt, elegant og feminint. Denne vil være helt perfekt 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kjolen skal være i en medium. Den er så lækker og vil passe perfekt til jul og nytår. Det jeg går efter når jeg køber ventetøj er at det er behageligt ar have på og at jeg føler mig tilpas 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa Iversen

  Jeg går efter ventetøj der fremhæver maven, og samtidig er behageligt at have på. Ville elske at vinde den smykke kjole i str s, den ville lige passe til juleaften☺️👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene W.

  Jeg ønsker mig kjolen i str. XL 😊 Når jeg shoppet ventetøj går jeg efter noget med god længde, noget der ikke strammer på maven og som former maven pænt 😊 Krydsede fingre herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Stege

  Jeg går efter tøj der er behageligt at have på, og som fremhæver den smukke gravid mave ❤

  Jeg kunne godt tænke mig den blå kjole i str. Xl
  Jeg har termin om 4,5 uge 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Noget behageligt og flot! ☺️ str L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asma omer

  Hvor er den lækker , ville elske at vinde den i mørkeblå i str M 😍🙏🏾 ejer faktisk slet ikke en Graviditetskjole og jeg er i uge 33 så det ville være fantastisk 🙈 Jeg går efter noget der flot men praktisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja Alstrup

  Jeg går efter noget behageligt og elegant ventetøj og som viser ens smukke mave frem. Elsker denne flotte kjole i mørkeblå og ville ønske at en str. L ville komme i mit skab, så man ku være fin her den sidste tid 🎄💚😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asma omer

  Hvor er den lækker , ville elske at vinde den i mørkeblå i str M 😍🙏🏾 ejer faktisk slet ikke en Graviditetskjole og jeg er i uge 33 så det ville være fantastisk 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Petersen

  Jeg går efter tøj som er behagelig og sidder godt omkring maven når jeg shopper ventetøj. Jeg ville blive rigtig glad for den kjole i mørkeblå str. Xs ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Hansen

  Går efter ventetøj jeg føler mig kvindelig og godt tilpas i. Gerne tætsiddende uden det strammer.
  Jeg ønsker mig den blå kjole i str. L☘️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Jeg ville elske at vinde denne smukke kjole i blå (XL). Med 6 uger til termin, kunne jeg godt bruge en flot kjole til jul og nytår. Når jeg shopper ventetøj, kigger jeg efter noget som er flot og enkelt, og sammentidig er behageligt at gå med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Korsgaard Hansen

  Jeg går efter ventetøj som er behageligt at have på, men stadig er pænt. Kunne Være lækkert med sådan en kjole i blå str s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie D

  Jeg ved ikke præcis hvad jeg går efter, andet end at det skal være behageligt at have på👍🏼
  Str L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Georgi

  Behageligt tøj og tøj der på bedste vis kan fremhæve den struttende mave 😊 Den her kjole ville være helt perfekt til julen 😊🙏🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Jeg ville elske at vinde sådan en i blå (XL) til jul og nytår! Med termin om 6 uger, har jeg ikke meget pænt der stadig passer ;). Når jeg shopper ventetøj ønsker jeg noget flot og enkelt, som er behageligt at have på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Str. M
  Når jeg shopper ventetøj går jeg efter det jeg normalt går efter. Det skal være pænt og behageligt, og så skal det sidde så det fremhæver de gode sider. Normalt ville jeg forsøge at skjule den lille topmave og fremhæve fx brysterne, men her under min graviditet går jeg efter tøj, der fremhæver min smukke mave. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vil gætte på L… 😊
  Den er så smuk – har dog ikk råd, så ville være fantastisk at vinde… 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg køber graviditetstøj som er praktisk og mageligt. Jeg elsker især enkle kjoler der fremhæver maven – det er således skønt at kunne strutte med den.
  Denne kjole er perfekt til jul og nytår, hvor det gerne må være lidt mere festligt 🎉🎈🎀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie kjellerup

  Str m 😊 jeg går mest af alt efter at det er behageligt, men jeg sætter altså også pris på at jeg ser nogenlunde ud med den struttende mave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila abildskov

  Jeg finder ventetøj der passer til min stil ellers, og som sidder flot på min figur. Jeg har endnu ikke fundet jule og nytårskjolen og denne ville være perfekt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har gået efter tøj, som gør det bedste for figuren, men det har været helt nødvendigt, at det ikke føltes ubehageligt.
  Størrelse M i mørk blå 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L. Jensen

  Jeg går efter ventetøj der helst sidder lidt til omkring den voksende mave.
  Ville elske denne kjole i mørkeblå str M. :-) Har termin om 8 uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg går efter at det er behageligt og have på og ikke koster en hel bondegård da jeg ved det er noget tøj der ikke vil blive brugt mere bagefter.
  Men synes helt klart at det skal være behageligt og have på. Og den der kjole vil løse alle mine problemer her til jul 😍Og den skal gerne være en L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg går primært efter komforten når jeg shopper :D
  Vil gerne vinde navy kjolen i str small :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Når jeg shopper ventetøj, går jeg efter tøj, som fremhæver maven, men som skjuler alt det der, jeg ikke kan lide… Tøjet må især ikke blive for stort, så man undgår at se endnu større ud, end man allerede er. Jeg har i den forbindelse fundet ud af, at oversize slet ikke virker, når jeg er gravid! Ligner pænt hurtigt et telt ;-)
  Og så ellers bare noget, der er behageligt, så noget med en masse strech. Vi gravide har jo gener nok i forvejen, så hvis tøjet også er ubehageligt…! ;-)
  Jeg er normalt en M, men alt er bare blevet større her i graviditeten, så ville nok skulle have kjolen i en L :-) fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny J

  At det er behageligt og komplementerer den gravide figur. Blå i str S :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Lykke

  Str. M
  Jeg går klart efter noget tætsiddende der fremhæver maven og mine former :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Krossing

  Åh hvor er den lækker. Så den i går i Bruuns og var helt forelsket. Den er jo lige til jul og nytår ❤ jeg går mest af alt op i at det er pisse behageligt. Ikke alt er særlig behageligt i en graviditet, så det SKAL mit tøj bare være 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Aagesen

  Kunne godt bruge den i blå :) min mave er vokset ud af det meste, og mangler en kjole til jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Aagesen

  Åhh! Den mørkeblå vil jeg gerne vinde i str. L :) den er virkelig smuk! Og min mave er efterhånden så stor at jeg ikke kan passe de kjoler jeg har :) termin d. 2/1-17.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara jørgensen

  når jeg shopper ventetøj, går jeg efter noget som er pænt og som klær maven godt😊
  Str. M 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Når jeg køber ventetøj går jeg efter både funktionalitet, behageligt og at det er pænt.

  Denne kjole ser super fin og behagelig ud, og ville elske at vinde den i størrelse XL 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Pingel

  Det skulle være en str S 😚 Når jeg shopper ventetøj, så går jeg efter noget der fremhæver maven og strammer til de rigtige steder, så det får mig til at føle mig smuk og pæn fremfor stor og tyk ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg går kun efter noget der er behageligt og som jeg ikke føler mig som en hval i og det er sgu lidt af en opgave at finde 😂 Jeg må hellere vælge str L for at være på den sikre side

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Når jeg shopper ventetøj skal det helst være så komfortabelt som muligt. Derudover vælger jeg tøj som får min nye kropfacon til at se smukkest ud så jeg føler mig knap så meget som en hval ;)
  Bruger størrelse L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg går efter ventetøj som ser smart ud og som ligner det tøj jeg går med til hverdag når jeg ikke er gravid. Denne ventekjole kunne jeg godt selv finde på at købe. Jeg bruger str L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Thomsen

  Str M
  Går efter noget som giver mig form og gør mig feminin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ursula

  Jeg køber ventetøj, som matcher det tøj jeg køber, når jeg ikke er gravid – lige som denne fine kjole. Str. M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Når jeg shopper ventetøj, skal det helst være behageligt tøj, og også gerne lidt smart. Sidstnævnte kan dog godt være lidt svært at få fat i. Jeg synes simpelthen at alt ventetøj har blomster og sløjfer – som om jeg er en stor julegris. I mine øjne må ventetøj gerne være ret enkelt. Så kan man jo selv sætte fine smykker og tørklæder til, hvis man nu er til det :-)
  Lige denne her ventekjole er superfin!- enkel og moderne. Jeg bruger str.M :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor Tina

  Smuk ventekjole og lige det jeg forventer af ventetøj, at det er smukt og feminint som kjolen.
  Jeg ville håbe at vinde den til min plejedatter i den mørke udgave og str. XL, hun tabte først sit ene barn og så aborterede hun, men nu er hun heldig at være højgravid og kjolen vil klæde hende :-)

  Søde julehilsner ønskes:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Blå i en str. small. jeg har lige fundet ud af, jeg er gravid, så en masse tøj vil være lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone lund

  Det skulle være være den blå i str. Small :) jeg har et meget mandet erhverv, og når man til tider kan føle sig oppustet og stor, er det dejligt at have noget feminit på til fest – i sær i denne tid med en masse julefrokoster :) så når jeg shopper vente tøj er det det feminine der gås efter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Sikke en smuk og fin ventekjole, det sku være en str. M. Jeg har ikke købt så meget ventetøj , synes det er meget dyrt og har primært købt tøj, der også vil ku bruges efter graviditet også. Men det er vigtigt for mig at det er behageligt og fremhæver babybulen flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Christensen

  Jeg har ikke købt decideret ventetøj indtil nu, lige bortset fra 1 par jeans, 1 top og flere vente-strømpebukser. Jeg synes simpelthen at det meste ventetøj er grimt i forhold til materialet, mønstret etc. Disse kjoler er tilgengæld virkelig flotte. Så her vil jeg gerne melde mig på banen til en str S 👗💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig 2. december Sanne :)
  Og sikke en skøn giveaway, jeg elsker kjolen :)
  Jeg ville vinde den til min bedste veninde, hvis jeg skulle være så heldig :) Hun ville se skøn ud i denne <3 Jeg elsker blonderne og hun ville se smuk ud i lyserød.
  Jeg vil gerne have en str XL hvis jeg vinder.

  Rigtig glædelig december til dig og din lille familie.

  Julekram Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Jeg ønsker mig den fine kjole i str S
  Jeg går efter komfort – kan næsten ikke holde min egen krop ud. Selvfølgelig skal tøjet samtidig være smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Lykke Christensen

  Når jeg shopper ventetøj forsøger jeg at finde noget der får mig til at føle mig feminin i min hvalkrop 🙈 Lige så smuk som jeg synes den gravide mave er, lige så klumpedumpet føler jeg mig til tider.😏😏 Denne kjole er virkelig flot og ville være fantastisk til julens fester. Jeg ønsker mig en str. M 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ønsker mig kjolen i XL hvis jeg vinder. Jeg går selvfølgelig efter noget som viser mine fine mama former frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Str. Small. Når jeg shopper ventetøj, går jeg efter noget med en god pasform og vigtigst af alt at det er behageligt at have på. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragga

  XL. Tøjet skal være praktisk, behageligt og smart, helst på samme tid. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Den kunne jeg godt tænke mig at vinde i str. s :) Jeg går primært efter noget som sidder lidt stramt så man kan se min gravide mave :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Str L sort ♥ Jeg kigger efter smart og behageligt ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg ville elske at hoppe i denne skønne sag til julens familiesammenkomster.

  Jeg har ikke købt noget ventetøj endnu da jeg kun er 20 uger henne og dermed har kunne være i mit gamle. Men tiden er ved at løbe fra mig, og skal så sandeligt på jagt efter noget hvor maven kan være i. Foretrækker stramtsiddende tøj hvor man kan se bulen uden at føle at man ligner en hval🙈 Ønsker en str M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg ville elske at hoppe i denne skønne sag til julens familiesammenkomster.

  Jeg har ikke købt noget ventetøj endnu da jeg kun er 20 uger henne og dermed har kunne være i mit gamle. Men tiden er ved at løbe fra mig, og skal så sandeligt på jagt efter noget hvor maven kan være i. Foretrækker stramtsiddende tøj hvor man kan se bulen uden at føle at man ligner en hval🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Str. Small 😊 super flot kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Str. L. Det skal sidde stramt, så man kan se jeg er gravid og ikke bare ligner et telt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunhild V.A.

  Str M 😍 kunne bruge noget lækkert at tage på, er netop blevet sygemeldt med forkortet livmoderhals og plukkeveer – så der er lang tid til april 😧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva jørgensen

  En large :) jeg går efter et bindebånd i taljen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Den kunne jeg godt tænke mig i str. L 😍 jeg er så vild med ventetøj som sidder tæt, så maven strutter ekstra meget og så kan min kæreste slet ikke få øjnene fra mig (og maven). Denne kjole vil være perfekt til jul og nytår ☺️👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene M. H.

  Jeg går efter, at det er behageligt og det ser denne kjole bestemt ud til at være. Ingen trælse syninger :-)
  Str. L – tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Jeg går nærmest udelukkende efter tætsiddende kjoler under graviditeten, da jeg synes det er mest behageligt og pænt. Herhjemme går jeg i lækre leggings.
  Str. XS 😍 Mangler SÅ meget de fine kjoler til maven til julens fester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har ikke købt så meget ventetøj endnu, da jeg kun er i uge 18 og har en del løst tøj i forvejen – men af hverdagstøj vil det helt klart være noget der er behageligt at have på, som jeg vil gå efter – og så gør det selvfølgelig heller ikke noget at maven bliver fremhævet lidt i det 😊 Hvis jeg vinder ønsker jeg kjolen i en str. L 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  At det er pænt og behageligt, helst lidt stramt på maven, uden at stramme 🙈😂🙈

  Str. L😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Sikke en flot kjole til min store mave (uge 32) :-) Når jeg køber ventetøj Kigger jeg på noget der sidder behageligt omkring maven og at det sidder flot på en så man har en smule selvtillid når man har den på selv når man ligner en hval. 😅 Vil så gerne have den i str. M. 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  åh den kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde i str L – er i seriøs tøjkrise til min gode venindes bryllup næste weekend. Når jeg køber ventetøj går jeg efter noget som er behageligt omkring maven og som fremhæver min runde mave ❤️🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  Helt fantastisk fin kjole. Jeg er pt 2. Gangsgravid i uge 15 (og er derfor allerede pænt stor omkring maven) og har de næste 2 måneder alt for mange arrangementer hvor jeg skal i pænt tøj. Jul, jeg bliver 30 år, jeg afslutter min uddannelse, kandidatfest etc – så der er rig mulighed for at den bliver brugt..
  jeg går efter ventetøj der sidder behageligt og ikke strammer nogen steder på maven, har den mest følsomme mave så noget der strammer er et no-go…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Marrero

  SÅ fin 😍 Str. L 🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meliha

  Elsker ventetøj som fremhæver min gravide mave ❤️ Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg gerne have en i str. L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Den vil jeg så gerne vinde til julens fester i str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Str L.
  Behageligt, enkelt og nået der fremhæver maven og skjuler alt andet 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Ønsker mig denne kjole i str. M til alle de mange julefrokoster i december !:-)
  Når jeg shopper ventetøj prioriterer jeg helt klart noget behageligt – dvs noget der ikke strammer på maven, men det må meget gerne vise maven frem, hvilket denne kjole gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Str. S🎄 Er ved at vænne mig til at vise maven frem og er begyndt at gå efter det mere stramme tøj. Det kræver lidt tilvænning men tænker at det vil være smukt i sådan en sag🙏☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Jeg vil rigtig gerne vinde kjolen i XL, så jeg kan vise min fine babymave frem til julens fester. Når jeg køber graviditetstøj går jeg mest op i at det er behageligt at have på og ikke strammer på maven. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rasmussen

  Str M❤️ Mangler virkelig en festkjole i ventetøjs garderoben 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg tror, en str. S vil passe mig ganske fint. 😄👍🏻
  Jeg har ikke handlet ventetøj endnu – men har heller ikke en struttende mave… endnu! 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Åhh vil elske den i en l😍 jeg har først termin til juni men ihh hvor er kjolen fin😍
  jeg har pt kun gået i oversize, fordi vi først nu har kunne fortælle dig – men vil gerne vise maven mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Gisselbæk

  Jeg vil elske, at vinde denne smukke kjole i str. M.. jeg leder efter en kjole, der har falder smukt og er feminin.. er tilbøjelig til, at købe noget der mest er praktisk.. 😀 Men med sådan en mave, vil det være fint til julearrangementer.. har termin den 26. Januar.. så det er også her i december, at maven strutter mest 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg krydser fingre for en str. S.
  Jeg er gravid med termin dagen efter dig, og har hele graviditeten igennem foretrukket at gå i tætsiddende kjoler med stræk der fremhæver maven, men samtidig er behagelige at have på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Andersen

  Str. M tror jeg ☺️ Leder efter noget der fremhæver alt det smukke ved en gravid krop og samtidig er behagelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Str s. Så fin kjole her til julens fester
  Helt sikkert tøj, hvor min mave kan ses ;0) men også tøj som er behageligt og som ikke strammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ønsker mig str. M
  Jeg går efter tøj hvor man kan se at jeg er gravid så jeg ikke bare bliver tøndeformet :) Og at det er rart at have på selvfølgelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B.

  Jeg synes, der er pænt stor forskel på størrelsen af min mave om morgen i forhold til om aftenen (hvor den er klart størst om aftenen), så jeg går efter strækeffekt, så det er rart hele dagen. Derudover må det i øvrigt også godt ligne noget, jeg stillmæssigt ville gå med, hvis ikke jeg var gravid og ikke som i dag, hvor jeg næsten ikke kan kende mig selv, men dog har det rart med det jeg har på ;-)
  Jeg drømmer om kjolen i str. XL.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Str M
  At tøjet er behageligt og ikke strammer (der er nok der strammer når man er gravid 😂)! Men selvfølgelig også pænt at se på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ønsker mig kjolen i str. small. Det er faktisk begrænset hvor meget decideret ventetøj, jeg har købt endnu, for jeg er ikke helt vild med udvalget. Men nu er maven ved at være så stor, at den ikke kan klemmes ned i de normale kjoler mere – eller også bliver de bare alt for korte! – så nu må det være tid. Og jeg går helt klart efter de to s’er: stramt og stretch, for det er bare SÅ fint til babybuler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi Hesselbjerg

  Str.M
  For mig er det vigtig at det er behageligt at have på,men stadigvæk er smukt og feminint 😊
  Og fremhæver den smukke babybule 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lynge Andersen

  Str. M jeg går efter noget som sidder stramt med stræk, så det både er behageligt og får vist maven på bedst mulig måde :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andie

  Str.m jeg går efter det er rart at have på. Samtidig med det er smart. Også noget man kan bruge efterfølgende… 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ønsker kjolen i str S.
  Pt går jeg mest i bukser. Kan passe de gamle endnu med en elastik :) Ellers bliver det kjoler i fremtiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er så glad for min fine mavse, så jeg går automatisk efter noget der fremhæver den, hvilket denne kjole ser ud til at gøre. Derudover skal det være rart at have på. Jeg håber at vinde den i str S til julens hyggelige fester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er så glad for min fine mavse, så jeg går automatisk efter noget der fremhæver den, hvilket denne smukke kjole ser ud til at gøre. Derudover skal det være rart at have på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Str. L .. For mig er det vigtigt jeg både kan føle mig feminin og godt tilpas. At tage kan sidde til og fremhæve den fine gravide krop, uden man føler sig fuldstændig kvalt i det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Str. M 😊. Jeg går efter noget der er behageligt at have på. Og noget som samtidig viser at man ikke er i tvivl om, at bulen skyldes en graviditet. Dette er min 2. Graviditet og har denne gang fået en lidt større mave end første graviditet så her med 10 uger igen kniber det med at passe ventetøjskjolerne i str. S 😂.. derfor kunne det være super lækkert at vinde denne fine kjole 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Str medium😊Ventetøj skal være behageligt og ikke stramme, men samtidig sidde til så man kan se den fine bule 😊👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Tufvesson

  Str L! Det må gerne fremhæve de smukke former man har fået :) stræk så man kan bevæge sig, og har mulighed for at vokse lidt uden at vokse ud af kjolen/tøj med det samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Andersen

  Det skal være tætsiddende og blødt og ikke klemme maven:) så fin kjole, ønsker mig str m

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie M.

  Str. L. Jeg går efter streeeeeetch :-) Elsker at det sidder til og alligevel er super behageligt. Og er det lavet i et blødt og lækkert materiale, er det selvfølgelig at foretrække. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jacobsen

  Str. S – perfekt til de kommende fester :-)

  Vigtigst af alt er at det er behageligt, ikke strammer de forkerte steder, og gerne tætsiddende så de fremhæver maven, så jeg ikke liger et telt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille R

  Sikke en smuk kjole :)
  Str. L.
  Jeg går efter det skal være behageligt og samtidig sidde pænt så jeg ligner mindst muligt en hval

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tålmodighed i en utålmodig tid