Vinderen af 4. adventskonkurrence

Stilhed og et indbrud

Godaften og glædelig 19. December.

Jeg håber, at I nyder juletiden og efterhånden er klar til de travle juledage :-)

Der er lidt stille herinde i disse dage, hvilket desværre skyldes at jeg ingen computer har pt. Det har Mads heller ikke. Vi har været så uheldige, at vi i fredags havde indbrud som desværre gik ud over vores MacBooks blandt andet.

Det er en grim følelse, at nogen har gået rundt herinde i vores hjem og rodet i vores ting. Det er faktisk det, der er værst. Jeg var i forvejen ikke meget for at sove alene. Nu er det fuldstændig udelukket, at jeg skal være her alene i et stykke tid. Det tør jeg bare ikke. Punktum.

Men vi er ved at være kommet os over chokket, og det skal ikke ødelægge hverken julen eller julestemningen her i huset. Men det er altså derfor, at jeg ikke lige er skide aktiv herinde – jeg har ikke født eller noget ;-)

img_9162

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Nøj, hvor må det være grimt. Puh altså. Krydser fingre for ro i kroppen hos jer og at trappen er glat, hvorend de lømler kommer næste gang!

    God jul til jer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af 4. adventskonkurrence