Stilhed og et indbrud

Julegaveshopping i børnehøjde

Sponsoreret indlæg

img_9051

I fredags havde jeg et dejligt besøg hos min jordemoder. Faktisk var det så godt et besøg, at hun umiddelbart ikke synes der var nogen grund til at være super forsigtig.

Så vi tog os en tiltrængt familietur, bare os tre. Måske den sidste tur inden lillebror kommer :-)

Vi tog ud i Kolding Storcenter for at ordne julegaver, spise frokost og få kigget på julearrangementerne nede på store torv.

Dagen startede i Bilka, hvor vi fik handlet ind til jul og købt nogle nye vuggestuebukser til -40%. Og en kæmpe pakke bleer, naturligvis. Det køber vi nærmest hver gang vi er i Bilka – sådan er det nok for mange børnefamilier ;-)

img_9025

Efter Bilka gik vi en tur på Starbucks, hvor vi med vores bon fra Bilka kunne få -20% på regningen. Så vi fik 2 kopper kaffe for 46 kroner, hvilket vist må være en ret fair café-pris. Elliot hapsede en børnebolle fra bageren overfor da vi gik afsted igen. Han havde dog ikke tid til at spise den med alle de mange juletræer han skulle have undersøgt.

img_9104

Da klokken blev 10.30 gik vi ned på store torv og så julemandens dukketeater. Elliot sad stille og kiggede i næsten 10 minutter, så jeg tror egentligt han synes det var ret spændende. Dog ikke lige så spændende som da han fik øje på karussellen med heste og te-kopper. Det var tæt på umuligt at få ham med væk derfra igen. Dog gik vi forbi Tigeren og købte en traktor til 30 kr. Så var lykken gjort, og han var igen underholdt i et godt stykke tid.

img_9058

img_9053

img_9086

Frokosten blev indtaget på Jensens bøfhus, fordi det var der vi kunne finde det bedste legerum til Elliot. Han fik leget med lego og legekøkken imens vi ventede på maden. Mads fik burger, jeg fik en mørbrad, og Elliot fik frikadeller og sprøde rösti-lignende hoveder med kartoffelmos indeni. Han brugte dog lige så meget tid på at tegne, som på at spise. Men vi andre fik ro til at indtage maden uden at sluge den, så jeg brokker mig ikke. Jeg vil nok anbefale at man finder sig en plads til frokost omkring 11.30 og ikke venter til en 12-13 tiden. Vi gik derfra omkring 12.30, og der var altså temmelig fyldt de fleste steder. Så hav lige det i baghovedet hvis I skal have frokost derude en dag. :-)

img_9097

img_9100

Nu er julegaverne i hus, og vi kan slappe af de næste dage inden julen melder sig på lørdag ;-)

Programmet for julen i Kolding Storcenter kan I se herunder.

img_9072

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed og et indbrud