En graviditet varer jo 40 uger - ikke?

37+4 og stadig tyk ;-)

Gud, hvor har jeg haft nerver på op til julen. Jeg ville så nødigt føde juleaften eller her i juledagene. Indtil videre er det gået som smurt. Snart er den 26. december forbi, og vi kommer længere og længere væk fra de traditionelle dage for jule-tamtam med familien.

Det ville jo ikke være jordens undergang at have fødselsdag i juledagene – men jeg ville da foretrække en anden dag, hvis jeg kunne vælge. Og indtil videre ligger lillebror altså trygt og godt i babyhulen endnu. Han er aktiv, og han fylder godt til synes jeg. Men jeg kommer stadig rundt, og er ved godt mod og med god tålmodighed i rygsækken endnu. Han må gerne vente en uge eller 3 endnu, hvis han skulle have lyst. Og ellers er han naturligvis også hjerteligt velkommen herude hos os – vi glæder os jo sådan til at møde ham! :-)

Ventetiden bliver de næste dage brugt på ren afslapning og hjemmehygge for vores vedkommende, indtil vi på lørdag holder nytårsaften herhjemme. Det bliver selvsagt også en rolig en af slagsen med god mad og nul alkohol. Vi får besøg af Mads’ bror og kæreste som også venter sig i starten af det nye år. Så damerne er gravide og mændene skal kunne køre – det bliver ren abefest ;-)

Ellers laver jeg ikke så meget andet end at ruge og at vokse – præcis som det skal være. Jeg håber I allesammen har haft en fantastisk jul – det har jeg i hvert fald! :-)

img_9329

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

6 kommentarer

 • Wow, hvor er du vanvittigt flot gravid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er babyen dog pænt pakket ind :D Og jeg kan bestemt godt forstå at en efter-juledags baby er at foretrække :D Håber den rammer en dejlig traditionsfri dato ;)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder i spænding og følger med. Det lyder som om du er virkelig god til at nyde ventetiden! Det ville hegn ønske, jeg var lidt bedre til i sin tid :) held og lykke med den kommende fødsels.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Tusind tak søde du! Jeg glæder mig sådan til at opleve en fødsel og ikke mindst gaven at blive mor igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En graviditet varer jo 40 uger - ikke?