I dag råber jeg fandme RØV!

Varmt vinterudsalg til de helt små

Denne graviditet har jeg jo været så heldig, at jeg har haft lidt bedre tid til at få købt nogle af de småting vi måtte mangle til lillebror (shit jeg glæder mig til snart at kunne kalde ham ved navn i stedet for!). Ting såsom luffer, futter, hue og andre ting i størrelse nyfødt. Det er jo åbenbart blevet vinter nu, og eftersom Elliot er født i marts (og vejede sølle 2675 gram ved hjemkomsten fra barselshotellet) brugte vi ikke så meget overtøj de første mange uger. Vi var ganske enkelt ikke udenfor med ham før han vejede over 3 kg.

Så det er altså sådan nogle ting, vi ikke havde i forvejen. Og det var sådan noget vi var nødt til at anskaffe os denne gang. Jeg tror godt jeg kan afsløre, at vi bestemt ikke er skyld i det hvis Joha skulle gå nedenom og hjem. Det er suverænt det mærke vi har brugt allerflest penge på. Ikke fordi det er dyrt – men fordi vi har sindssygt meget af det. Jeg er kæmpe fan af deres varer og kvalitet, og jeg er aldrig blevet skuffet. Jeg køber ofte mit Joha hos Kids World fordi der altid er gratis fragt. Jeg hader at shoppe udsalgsvarer, hvis jeg alligevel skal smide penge for fragt. Måske er det kun 29 kr. eller 35 kr., men det irriterer mig bare at se min besparelse falde. Ja ja, man er vel opvokset i det vestjyske ;-)

Nå, men det var egentligt fordi jeg lige ville smide et lille udsalgstip fordi jeg så, at der var en helt masse uld på tilbud – og jeg elsker jo som sagt uld. De ting vi har købt denne gang er nemlig købt på udsalget, og er ting jeg selv synes er uundværligt til en nyfødt i januar måned :-) Jeg havde nok også købt Joha ulddragten til 279 kr. herhvis vi ikke allerede havde fået en hjemmestrikket af min mor :-) Der er i øvrigt også en helt masse uld på tilbud i “pigefarver” hvis man venter sig en pige – dem kan I se her.

Uld leggins – 105 kr.

ij589

Uld hue – 62 kr.

ij609

Uld luffer – 55 kr. (jeg har købt de stribede, men de er vist i mellemtiden blevet udsolgt)

id134

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag råber jeg fandme RØV!