Countdown: 3 dage og ingen baby endnu

Termin! 40 ugers graviditet i billeder

 img_9590

Hvis nogen ikke skulle have helt styr på datoen i dag, så er det altså den 12. januar 2017. En dato jeg for efterhånden mange måneder siden fik noteret på min vandrejournal. Terminsdatoen. Og nu sidder vi her. Med 40 fuldførte graviditetsuger bag os, og kigger tilbage på en graviditet som pludselig fløj forbi og faktisk kan være slut når som helst. Det er underligt at tænke på. Når man sådan kigger på billeder kan man jo godt se, at der faktisk er gået ret lang tid siden dengang i maj, da vi stod med den positive test. Ugerne er gået, og der er faktisk ikke meget mere tid at tage af. Snart er vores andet barn ude hos os, og graviditeten er blot en lille brøkdel af vores tid som familie. En tid man kigger tilbage på, og aldrig får igen.

Jeg synes, at vi har været gode til at nyde tiden. Det synes jeg virkelig. Og det er også grunden til, at jeg virkelig forsøger at nyde de sidste dage med Elliot alene. At vi har tiden til at fokusere fuldt ud på ham, og at vi har aftenerne med ro til at slappe fuldstændig af. Elliot er simpelthen så nem at putte, og det bliver bare ikke lige heeeelt det samme med en nyfødt, vel? ;-)

Jeg glæder mig helt vildt til at få fingrene i lillebror. Til at kysse hans små kinder og dufte til hans hovede – det er verdens bedste duft! Jeg glæder mig til at være sådan rigtig godt tilpas i min egen krop igen (ikke pga af udseendet, men fordi alt stort set er ubehageligt på nuværende tidspunkt). Jeg sover ikke godt om natten længere, og jeg tror ærligt talt jeg har fået noget symfyseløsning af en art. Men det har mange nok på nuværende tidspunkt.

Men ellers går det faktisk fint, alt taget i betragtning. Det er begrænset hvad jeg kan lave og hvad jeg kan holde til, men vi går os en god tur hver dag så jeg bliver luftet og får mig rørt. Det er en god ting for især mit bækken kan jeg mærke.

Egentligt venter vi jo bare på, at fødslen skal gå i gang – men vi forsøger at få noget ud af dagene og nyde tiden trods alt :-)

Jeg har lavet et tilbageblik over de sidste mange uger, og I kan kigge med nedenfor hvis I har lyst :-)

Uge meget tidligt – 5 eller sådan noget. Der var efterhånden ikke meget tvivl om, at vi var så heldige at vi skulle være forældre endnu en gang.

img_3576

Uge 12

img_4369

Uge 14 – og vi fandt ud af, at det var en lillebror der gemte sig i hulen.

img_4590

Uge 17

img_4913

Uge 20

img_5633

Uge 28

img_7691

Uge 30

img_7746

Uge 31

img_7935

Uge 34

img_8520

Uge 36

img_9173

Uge 37

img_9329

Uge 39

img_9553

Uge 40

img_9591

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Mette

    Weee! Held og lykke meget snart. Er vild med de 4 test for at være HELT sikker 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown: 3 dage og ingen baby endnu