Gode råd, når du skal prøve brudekjoler

Ægte arbejdsbukser til seje drenge og piger

I går smed jeg et billede på instagram af Elliot i et par top-seje arbejdsbukser fra Snickers Workwear. Dem synes flere var ret fede, og selvom jeg har svaret på de beskeder der tikkede ind, så virkede det til at det måske ville være fint med et link til bukserne.

img_2363

Bukserne fik Elliot i fødselsdagsgave, og I kan se dem herSammen med bukserne var også en tommestok og knæpuder – der er virkelig grobund for noget børnearbejde i huset med sådan et sæt ;-) Elliot elsker at hjælpe Mads med alt muligt i huset og haven, så de er altså slet ikke dumme. De er i samme kvalitet som arbejdsbukser til voksne, så de holder til det meste. Og så slider Elliot ikke på sine andre bukser, hvilket faktisk passer moren ret godt ;-)

img_6193

En pakke med bukser, tommestok og knæpuder kan fås i eksempelvis Stark til en 300-400 kroner. Og ellers kan bukserne bestilles hjem i de fleste byggemarkeder med en leveringstid på 3-4 dage. De fås fra størrelse 98-140. Der er en forhandlerliste herOg ellers er det nok et forsøg værd, at vise dem et billede i jeres nærmeste byggemarked – de kan helt sikkert hjælpe jer :-)

img_6201

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd, når du skal prøve brudekjoler