Bryllup - vores erfaringer

Vores bryllupsvideo

Videoen har i (måske) set før, men der var lidt der lige skulle fikses – og det er altså gjort nu :-)

Vi fik videoen skudt af Gebauer Films, som kom og filmede fra vielse til brudevals. Han var så godt som usynlig, og jeg tror ikke nogle af os havde en fornemmelse af, hvad han havde filmet, og hvad han ikke havde. Vi havde valgt, at 1 mand skulle komme hele dagen. Man kan også vælge 2 mand, så man får flere detaljer med fra dagen. Det synes vi dog ikke var nødvendigt – især ikke fordi, vi egentligt ikke lige havde kalkuleret med en videograf i budgettet. Men vi fandt plads, og endte også med at få en god pris fordi vi bestilte tidligt. Rabatten har altså intet med bloggen at gøre – jeg tror ærligt talt ikke de har den fjerneste idé om, at jeg har sådan en side-geschäft ;-)

Vi gav 5000 kroner, plus kørselstillæg. Jeg ved, at prisen er steget siden vi bookede for efterhånden ret længe siden. Så hvad det koster i dag tør jeg ikke svare på. Men jeg ved, at han har fået ret mange efterspørgsler den seneste tid.

Og ja – det er billigt i forhold til, hvad man ellers kan komme af med for sådan en video – så jeg synes I skal kontakte ham for et tilbud, hvis I kan lide vores video og skal giftes (eller holde anden fest)

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup - vores erfaringer