Livet pt, her i rodebutikken

Find mig på dit tv. Snart.

Shit en clickbait-overskrift, hva? ;-)

Nå, men jeg har faktisk noget lidt spændende jeg lige kan dele med jer. Jeg skulle til at skrive “for en gangs skyld” mht. det der med, at der sker noget spændende. Men det lyder lidt forkert eftersom jeg jo lige er blevet gift. Temmelig spændende, må man jo sige. For mig og Mads i hvert fald :-)

Anywayyy, tilbage til sporet. Jeg skal være med i et nyt tv-program. Første gang nogensinde jeg skal på tv, i øvrigt. Jeg vil egentlig gerne lave lidt larm omkring det, fordi jeg synes det er et mega godt koncept, og fordi det er en crazy hårdtarbejdende mor og businesswoman som står bag programmet. Så jeg håber sådan, at I vil se med når det engang bliver sendt på tv.

Jeg skal afsted til optagelserne på torsdag, og skal sidde i panelet sammen med to andre mødre, som I formentlig kender hvis I har surfet lidt rundt på mommyblogs.

Programmet hedder Spørg Momster, og er et program der går ud på, at vi skal forsøge at finde løsninger på forskellige dilemmaer og problemstillinger, som mødre har sendt ind til programmet. Jeg synes selv, det lyder som et meget interessant program – og jeg ville helt sikkert se med uanset om jeg deltog i programmet eller ej ;-)

Jeg håber I vil kigge med, når det bliver sendt! :-) (På DK4 i øvrigt)

img_3652

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Det lyder bare mega spændende :) Lidt ligesom Mads og monopolet, bare med mødre og baby/børnerelaterede spørgsmål. Det MÅ jeg bare se!
  Smider du en Update, når du kender en udsendelsesdato?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Anne,
   Ih hvor fedt at høre din begejstring! Jeg håber sådan, at det bliver taget godt imod! Jeg skulle mene, at det kommer til december – jeg skal nok ive lyd herinde når jeg har den nøjagtige dato :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet pt, her i rodebutikken