Find mig på dit tv. Snart.

Tv-optagelserne i hus: Sådan gik det.

momsterNåmenøhh. Jeg var jo i Århus i går. Nede i DK4’s studie, hvor vi skulle filme afsnit nummer 5 af Spørg Momster. Det var uden tvivl en oplevelse – det var sjovt at prøve, det synes jeg virkelig. Da det kom til stykket, var det faktisk ikke så skræmmende at være foran kameraet. Vi glemte allesammen ret hurtigt kameraet, tror jeg. Jeg synes i hvert fald hurtigt der kom en god ping pong, og dynamikken fungerede superfint, synes jeg.

Inde i studiet var vi 3 i mor panelet, og Esme som er vært på programmet (ja, og mastermindet bag – haha ;-) )

De andre i studiet var Cellina Martinna, som I måske har set i De Unge Mødre, hvis I følger med i det, og Johanne, som har NutidensmorDe var skide søde begge to, og jeg synes faktisk vi var et ret godt team – sådan godt og blandet :-) Det var nogle gode dilemmaer der var blevet sendt ind, og det var ganske morsomt at prøve at være med i et mor-panel ;-)

Jeg håber sådan, at I vil se med når det bliver sendt! :-)

Jeg endte i øvrigt med en temmelig rød strik, som I kan se på billedet. Der er blevet spurgt lidt til den efter jeg viste den på min instagram-story, så jeg smider lige et link ind her :-)

Trøjen er fra H&M, koster 349 kroner, er strikket i en uld-blanding, og jeg har en str. S. Link her.

img_4355

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find mig på dit tv. Snart.