Post-graviditetsacne: Status

Hvem rækker mig rødvinen? Syge børn, job og manglende søvn

img_6798

Så ramte hverdagen for alvor. I de sidste 12 dage har vi haft 2 dage med friske børn. Ellers har de været febersyge på skift. Først Elliot, og så Elton. Og det er helt klart Elton der har været hårdest ramt. Han har faktisk haft feber i en hel uge! Det har krævet noget af et puslespil, for at få ligningen til at gå op i sidste ende. Mads’ mor har kunnet hjælpe med pasning en af dagene, og ellers har vi skiftevis haft fri for at passe Elton. Ikke bare barnets sygedag, men fridage Sådan er det med små børn, det ved jeg godt. Men derfor stinker det altså stadig ret meget at bruge sine fridage på at passe syge børn. Man ville heller lave noget sjovere, ikke?

Hm.

Nå, men Elton er faktisk ved at være igennem sygdommen, tror jeg. Han har ikke haft feber i dag, og humøret har også været bedre i dag. I morgen håber jeg på, at vi har vores glade og milde Elton tilbage igen. For han har virkelig været i et cranky humør i hvad der føles som en evighed.

Nattesøvnen har også været præget af sygdom, og vi har ikke fået meget sammenhængende søvn. Det er hårdt når man skal op på job næste dag. Og efterfølgende skal hjem at hente børn, lave mad, bade børn, putte børn, rydde op, vaske tøj og starte forfra igen. Efter en nat med mange opvågninger og vågne børn.

Man skal ikke pive, det ved jeg godt. For sådan er det af og til for os allesammen imens børnene er små.

Men pyh – jeg glæder mig til, at vi lige kan trække vejret igen!

Vi har heldigvis hinanden, og der er bestemt mange lysglimt i løbet af en dag – selv med syge børn og for lidt søvn. Lige nu drikker jeg et glas rødvin sammen med Mads imens x-factor kører på tv’et.

Og nå ja. Så kunne Elton tage kortet på billedet i brug. Snart render han rundt overalt, og dét bliver altså sjovt! :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Post-graviditetsacne: Status