Hvem rækker mig rødvinen? Syge børn, job og manglende søvn

Sommerferie med børn 2018: Her går turen til!

Annonce for Eurocamp

rv021-port-grimaud-holiday-marina-campsite-riviera-pool-d_tcm21-47534

Når vejret er som det er i dag, så glæder jeg mig en my mere til vores sommerferie i år! Vi skal nemlig sydpå, mod solens stråler, rosévin og det sydlige Frankrig! Turen går til Côte D’Azur, nærmere betegnet St. Tropez-området.

Og nu tænker du måske: “Det lyder da ikke særlig børnevenligt”. Men det ér det. For vi skal nemlig på camping! Eller “glamping” vil måske være et bedre ord at bruge, for vi skal nemlig på en 5-stjernet campingplads og skal bo i den fineste mobilhome med 3 soveværelser. Det vil sige, at vi kan få soveværelset og stadig have et separat værelse til hver af drengene!

Vi rejser med Eurocamp, som om nogen er camping-eksperter med deres 40 år på bagen. Som barn har Mads altid rejst med Eurocamp, så det bliver simpelthen så sjovt, at han nu skal afsted med sine egne børn!

Vi skal bo på Holiday Marina Resort, som ligger i Port Grimaud.

rv021-port-grimaud-holiday-marina-campsite-riviera-kids-pool-b_tcm21-47532

Der er ingen faste afrejse dage, så det behøver ikke være lørdag-lørdag eksempelvis. Det giver en vis fleksibilitet når man skal findes flybilletter, hvis man ikke vælger at køre selv. Flybilletter er jo tit lidt billigere i hverdagene :-) Vi flyver i øvrigt fra Billund-Frankfurt, og Frankfurt-Nice. Vi har ikke lyst til at køre for langt med oppakket bil, og skulle parkere i Frankfurt eller Hamborg, så vi forsøger os med en mellemlanding, og ser hvordan det kommer til at gå. Det skal nok gå fint, tror jeg :-)

Vi skal bo i en mobilhome, og har valgt den model der hedder “Azure”. Den er minimum 32 kvm stor, har et dobbeltværelse og 2 børneværelser (eller hvad man nu vil bruge dem til). Så er der badeværelse, WC, overdækket terasse og køkken med gaskomfur, køleskab og mikroovn. Da det er tilladt at grille på campingpladsen som vi skal bo på, er der også en grill til mobilhomen. Det er en ret luksusmobilhome, må man sige – og jeg glæder mig helt vildt til at komme ned og nyde solen stråler! Jeg tror, at en mobilhome gør det lidt mere komfortabelt (især for mig ;-) ) at tage på camping med små børn. Vi skal heller ikke slæbe en helt masse med da der er mulighed for at leje ekstraudstyr til boligerne. Tremmeseng, højstol, trækvogn, klapvogn og så videre. Der er også vaskefaciliteter på campingpladsen, hvis man får brug for at vaske tøj :-) Plantegning og billeder af mobilhomen får I lige her :-)

azure-2-bedroom-exterior-b_tcm21-65470

azure-floorplan-3-bed_tcm21-66272

 

azure-neue-kueche_tcm21-65474

azure-3-bed-bathroom_tcm21-65471

azure-3-bed-bedroom_tcm21-65472

Når vi ankommer til lufthavnen lejer vi en bil, og kører til campingpladsen derfra. Så har vi bil i løbet af ugen, og vi kan parkere ved vores mobilhome.

Kort sagt, så glæder vi os mega meget, og glæder os til at opleve det sydfranske sammen alle 4. Vores første ferie som vaskeægte småbørnsfamilie. Det er altså stort! :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem rækker mig rødvinen? Syge børn, job og manglende søvn