Sommerferie med børn 2018: Her går turen til!

Svarene fra min undersøgelse: Mad til småbørn

 

Forleden lavede jeg en afstemning på min story. Den handlede om babymad, nærmere betegnet smoothie/grød-poser. Altså “færdigmad” til børn. Så nu kommer der et indlæg om netop det – for jeg har nemlig også tidligere spurgt ind til jeres præferencer ift hvor I køber – og hvad.

I var 600 personer, der svarede på mine spørgsmål – så jeg synes faktisk godt, at man kan læse lidt ud fra tallene! :-)

Svarene kommer her:

“Er økologi afgørende?”

56 % ja / 44 % nej

“Vil du købe mere, hvis prisen er 5 kr?”

88 % ja / 12 % nej

“Er 5 kr en meget god pris?”

97 % ja / 3 % nej

“Er 7 kr en god pris?”

66 % ja / 34 % nej

“Er 10 kr en god pris?”

29 % ja / 71 % nej

Når det kommer til præferencer, så handler I oftest i Lidl (hvilket jeg naturligvis er glad for at høre ;-) ), Kvickly, Rema og Netto. I kan godt lide ØGO fra Netto, og Lidls øko smoothies (både “Lupilu” og “Bio” blev nævnt – de koster i øvrigt også det samme). Grunden skriver flere er, at begge varianter har spændende smagskombinationer og en god pris. Lidls koster 4,95 kr. eller 4 kroner på tilbud, og Nettos har samme pris alt efter om den er på tilbud eller ej. Personligt køber jeg altid Lidls smoothies, og jeg får dem altså hverken gratis eller på rabat. Vi er bare glade for dem herhjemme :-) Ellers er I glade for Rema1000’s smoothies, som også koster 5 kr. Dog skriver flere af jer, at smagskombinationerne er ret kedelige, og at de nye med broccoli ikke er det store hit. Det har jeg vist også før nævnt, at de ikke er herhjemme – dem med broccoli altså. Men godt initiativ med grøntsagerne, ellers! Remas har vi også altid i køleskabet, hvis jeg har været i en Rema for at handle :-) Semper (som for det meste også er ikke-øko) er også et hit, og der kan I faktisk lide det hele. I går dog primært efter grødposerne.

I den dyrere ende er I glade for Organix, som er Sempers nye tiltag. Og der er jeg helt enig! De er flotte at se på, og har nogle lækre smagsvarianter. Prisen er bare også noget højere – faktisk kan smoothie/grød-poserne koste op til 13,95 kr. Men der er også 100 gram i poserne, hvorimod Lidl og Netto har 90 g. Men prisen er altså stadig en væsentlig forskel, når man tænker på at de alle er økologiske. Også Änglamarks smoothie/grødposer har fanget jeres opmærksomhed, og her er prisen også højere. 11,95 for 120 g. og 8,95 kr. for 90 g. I øvrigt også økologisk.

Nestlé blev også nævnt, men det var helt klart den, der blev nævnt færrest gange

Udover smoothie/grød-poser, så køber I pulvergrød og baby-chips. Babykiks nævnte flere også som et godt tidsfordriv om eftermiddagen, og der er jeg helt enig. Det kan virkelig være en lifesaver! ;-)

Tak til dem, der har svaret på mine spørgsmål! Det har været sjovt med en lille “brugerundersøgelse” af noget, som forældre nok af og til køber ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie med børn 2018: Her går turen til!