"Black Magic"-kage med saltkaramel og chokolademousse

Thorsbrenner pusletasken – tasken der opfylder alle behov!

Annonce, da tasken er en gave.

img_0274

For et par uger siden dumpede der en pakke ind af min hoveddør. I pakken gemte der sig en pusletaske, som slet ikke lignede en pusletaske på den traditionelle måde. Den var sort, meget unisex, og meget minimalistisk. Rar for øjet, og jeg var slet ikke klar over hvad der ventede af sjove overraskelser indeni tasken.

Det er nemlig slet ikke en helt almindelig pusletaske vi har fået os. Den kan indeholde lidt af hvert, og har for eksempel både en lille taske til sutter, en ekstra “clutch”, stropper (som man kan bruge eksempelvis på barnevognen), et skifteunderlag og en helt masse andet lir. Den har vitterligt alt! Nu har jeg selvfølgelig modtaget tasken som en gave, men jeg vil gerne lige understrege, at jeg altså hverken har fået penge for eller opfordring på at skrive indlægget her. Jeg er ganske enkelt bare temmelig begejstret for tasken. For den er SÅ smart, og så synes jeg virkelig den er pæn.

img_0280

img_0288

Tasken har lynlås i siderne således man kan åbne den. Så bliver den nemlig til en hel puslestation, hvor du kan have tøj, bleer, vådservietter, cremer osv. Der er endda en smart elastik hvori du kan placere din creme, så den ikke ruller rundt blandt det andet. Og så er der stof, som dækker cremen i begge ender. Det synes jeg eksempelvis er ret smart, hvis man nu skulle være så uheldig at låget skulle ryge af. Så flyder det ligesom ikke rundt i hele tasken ;-)

img_0303

img_0292

Tasken er designet af en kvinde, som selv er mor. Og det kan virkelig ses på designet, synes jeg. Der er tænkt mange detaljer ind, og jeg synes den tager højde for alt jeg kan komme i tanke om.

thorsbrenner

Tasken bruger vi til alt muligt i øjeblikket, og jeg glæder mig til vi skal have den med på sommerferie. Der bliver den nemlig min pool/pusle/snack-attack taske. Måske med plads til en lille bog, hvis moren kunne få tid til sådan noget ;-)

 

Tasken kan I købe her, og der er -25% lige nu, hvis I forudbestiller nu (levering i April)! Brug koden “PRE-ORDER” :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

3 kommentarer

 • Meget nyttig anmeldelse af tasken. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej!
  Først og fremmest tak for en fed blog og den dejligste insta! Bliver så glad af at se de dejlige drenge (og dine små historier).

  Jeg skal have mit første barn til september og er blevet ret inspireret af denne taske. Har du mulighed for at lave et par små videoer mere med den? Især hvordan den store rasle “fungerer”. Tænker den kan andet end åbne op til puslestation. Derudover bare lidt før at danne et overblik over de forskellige tasker og hvordan de.hænger sammen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Signe,

   Stort tillykke – og tusind tak for de søde ord!

   Jo det, kan du tro! Jeg smider det i min story på Instagram snarest muligt! :-) Ellers synes jeg også der er en del at se inde på Thorsbrenners hjemmeside :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Black Magic"-kage med saltkaramel og chokolademousse