Det er nemt at kaste med sten, når man selv bor i et betonhus

Om identitetskrise på nettet

Snart kan min lille side her fejre 3 år på bagen. 3 år med en masse læsere, temmelig mange indlæg, en hel del emner mange nye bekendtskaber. Det bringer meget med sig, når man sådan får en mulighed som jeg har fået her. En mulighed for at få en masse samarbejdspartnere, kampagner og også noget løn for mit skriveri.

Men 3 år betyder også, at man udvikler sig som person. Som mor, som hustru, som kvinde, som medarbejder – og som blogger.

Jeg har i øjeblikket lidt af en identitetskrise her på de sociale medier. Identitetskrise er måske så meget sagt, men jeg kan mærke at jeg har forandret mig. Særligt de sidste 4 måneder efter jeg har afsluttet min barsel. Jeg tror ikke, at det er en ændring i min personlighed i det virkelige liv. Mads vil formentligt ikke mene, at jeg er anderledes end jeg plejer. Det er mere sådan i forhold til, hvad jeg har lyst til at dele. Hvad jeg tror I gider at læse om. Hvad jeg selv gider at skrive om.

Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg vil med bloggen fremadrettet. Den får lov at eksistere, men jeg er nok ved at finde ud af hvordan jeg synes den skal formes nu hvor børnene bliver større, dagene travlere, mit rigtige job mere krævende, og jeg har et ægteskab der skal plejes osv. Den skal co-eksistere sammen med alt det, og det er jeg i mit sind ved at prøve at få styr på. Ikke sådan aktivt nu og her, men det har puslet i mit sind den seneste tid.

På Instagram har jeg også lidt mere betænkningstid ved hvad jeg skal dele – og igen, hvad I egentligt gider at se på. Jeg har altid haft svært ved at se mig selv som en influencer. Jeg bryder mig ikke om, at blive sat i den kasse. Jeg er jo bare en ganske almindelig lønmodtager med 8-16 job, mand og børn. Og så bruger jeg de sociale medier som de fleste andre. Det er svært for mig, at mængden af følgere sætter mig i en anden kasse. At jeg påvirker andre – det er lidt af et ansvar, synes jeg egentligt. For hvem siger, at jeg har ret i noget som helst?

Det kan også ses på mængden af indlæg herinde, det ved jeg godt. Jeg ved ikke altid, hvad jeg egentligt har lyst til at skrive om – og udgive. Derfor ligger der også en del indlæg i mine kladder. De bliver måske skrevet færdig en dag. Måske gør de ikke. Til gengæld kommer der snart et indlæg omkring sandaler til de små – for det er nemlig et emne jeg selv har haft svært ved at finde noget om. Så der har jeg allierede mig med nogle der er klogere på emnet end jeg er. Så der ér da trods alt stadig ting jeg har gang i nu og her :-)

Det var en lang smøre uden særlig meget håndgribeligt! Hvis I nu har ting, som I gerne vil læse om herinde så er I selvfølgelig meget velkomne til at smide en kommentar eller en mail – tidspunktet er ret godt lige nu, kan man sige ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er nemt at kaste med sten, når man selv bor i et betonhus