Et lille pip midt i stilheden

Sommersandaler på tilbud.

Annonce for Smartkidz

I år har jeg for første gang oplevet halv-slidte sandaler i juni måned. De er ikke slidt i bund, bevares. Men de er godt brugte allerede, og har gået mange skridt trods sommeren først burde være på vej. Vejret har været uforskammet lækkert, og vi har ikke brugt mange timer indendørs herhjemme – og børnene har stort set udelukkende været udenfor fordi de jo ikke er fanget på et kontor 8 timer om dagen ;-)

I år har vores sandaler været fra En fant, og er købt på Smartkidz.dk.

Jeg tænkte, at jeg lige ville få vist jer dem, for de er nemlig på tilbud lige nu:-)

Vi gik efter, at de skulle være i skind, de skulle have lukket snude, og så skulle de være med velcro.

Elliots ser sådan her ud, og er lige nu på tilbud til 419 kroner. Modellen er justerbar både ved anklen og omkring tæerne, så de kan tilpasses foden – det synes jeg er meget rart, for Elliots er faktisk spændt godt ind omkring hans tæer, da han ikke har den bredeste fod. Bunden er med skridsikker sål, og så er de dejligt bøjelige, synes jeg :-)

Eltons model koster lige nu 384 kroner. De er simpelthen søde – inde på linket kan I måske bedre få en fornemmelse af hvor fine de er – Elton er simpelthen ikke til at fange i et stillesiddende øjeblik ;-)

De har mere støtte op til anklen fordi Elton stadig er lidt lille i forhold til det der med at gå osv. Han har godt nok været på to ben siden omkring hans 1 års fødselsdag, men jeg synes dog stadig han er lidt ny i det der med at gå ;-) Han er begyndt selv at stikke fødderne i sandalerne, og nogle dage skal jeg faktisk kun hjælpe med at spænde dem ordentligt. Elliot tager selv sandalerne af og på – men han er altså også 3 år ;-)

Så vi er altså temmelig klar til at indtage Frankrig om en uge – det bliver i hvert fald ikke fodtøjet, der halter :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille pip midt i stilheden