Sommerferie med børn: Glamping i Sydfrankrig

På det seneste…

Jeg føler mig ikke helt blogger-agtig nok til at skrive “lately”, men kunne alligevel heller ikke finde på noget mere passende, end blot at fordanske den. Så sådan blev det ;-) For jeg vil egentlig bare lige give lyd, og fortælle lidt løst og fast om status her hos os.

På det seneste…

 • … har vi brugt tiden på at vænne os til hverdagen igen. Det er helt vildt, hvor meget 9 dage væk fra arbejde og institution kan gøre. Man kommer helt ud af hverdagens rytmer, og det var altså temmelig svært at komme op i gear igen, synes jeg. Meget mere end før man fik børn!
 • … har Elliot haft bræksyge, og Elton døjet med ondt i munden fra blæner. Han har virkelig været ramt!
 • … har jeg brugt lidt for meget tid på at savle over udsalg. Men jeg mangler ikke tøj. Bortset fra, at jeg jo altid mangler tøj, ikke?!
 • … har jeg fået en ny favorit på min badeværelseshylde. Sensifluid micellar water fra A derma. Den er virkelig effektiv, skånsom og dufter herregodt. Tip hermed givet videre!
 • … har drengene fået det samme. En ny favorit altså. Eller det er jo sådan set igen mig, der har fået en favorit. Exomega vaskeolie (dette produkt fik jeg i gave af A derma, hvilket jeg lige skal gøre opmærksom på. Jeg har dog hverken fået penge eller opfordring til at skrive noget som helst – faktisk har vi brugt Exomega serien siden Elliot blev født)
 • … er der 2,5 uge til vi har ferie igen. YAY!
 • … overvejer jeg lidt, om jeg på nogen som helst måde kan finde en undskyldning for at købe mere tøj med enten flæser, print, eller off-shoulder.
 • … mangler jeg faktisk et par nye sandaler. Har kun ét par, som jeg virkelig går godt i.
 • … er mit avocado-træ gået amok med at vokse!
 • … det samme er min pilea. Igen…
 • … fylder Elton halvandet år om 3 dage. Gisp! Er det virkelig så længe siden?!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie med børn: Glamping i Sydfrankrig