På det seneste...

Husk dengang, du drømte om det du har i dag

Her midt i sommerferie perioden og solskinsvejret (hvis vi nu lige lader som om, at det ikke også betyder tørke) synes jeg det var blevet tid til et feel-good indlæg. Jeg havde en lidt træls oplevelse på Instagram forleden, hvilket nok egentligt også har givet mig lysten til at skrive dette indlæg. Vi har godt af at have ja-hatten på, og øve os i at sætte pris på alt det vi har. Især det der med aktivt at sætte pris på sin tilværelse, hvis man da er glad for den, naturligvis. Jeg sætter altid pris på mit liv, for jeg har vitteligt intet at klage over. Ikke andet end bagateller. Men derfor er det stadig sundt lige at stoppe og og aktivt tænke tilbage på dengang man drømte om alle de ting man rent faktisk har fået i dag.

Hvis jeg skruer tiden 10 år tilbage var jeg godt i gang med min HHX, og selvom jeg ikke ligefrem var mor-potetiale i den periode, så var det alligevel noget jeg vidste jeg ønskede i fremtiden. Hvis jeg var blevet spurgt om, hvad jeg gerne ville nå inden jeg blev 30 år (hvilket der altså stadig er 2 år til ;-) ), så ville svaret have været: At have en mand, børn, og en karriere af en slags. Meget basic og leverpostej, men jeg har aldrig været særlig avanceret. Det er jeg stadig ikke, og derfor har jeg virkelig også den bedste følelse i maven når jeg tænker på, at jeg faktisk har alt hvad jeg drømte om at få.

Hvad vil jeg så gerne have nu? Større hus, ny stor bil, penge til at rejse? Ja, det kunne da være meget rart. Men det er ikke noget der ville gøre mig mere lykkelig end jeg er i dag. Man skal huske at adskille de to ting. Hvad ville gøre mit liv mere bekvemt, og hvad ville gøre mig mere lykkelig? Jeg drømmer om, at mit ægteskab bliver ved med at være lykkeligt, at mine sønner bliver ved med at være glade for deres mor, at vi alle fortsætter med at være sunde og raske, og at vi får lov at opleve en helt masse ting sammen. Det er, hvad der ville betyde noget for min lykke i fremtiden.

At jeg så godt kunne tænke mig et hus på 160+ kvm. en bil med mere ekstraudstyr, en ny seng, en ny sofa, det er en anden sag. Det er ikke noget der betyder noget for min lykke. Men det kunne dælme være mere bekvemt, og det er en helt anden slags drømme. Og dem skal der sørme også være plads til! ;-)

Jeg tror bare, at det er mega sundt for os at vi stopper op engang imellem og lige tænker på alle de ting vi har, og hvad vi drømte om før. For hold op, hvor er vi mange fantastisk heldige mennesker – det kan jeg jo se, når jeg kigger på de af jer der kommenterer på min Instagram.

Det man sender ud er ofte hvad vi får retur. Og i dag sender jeg en masse feel-good vibes ud – med mindre jeg rammer helt forkert med indlægget her, haha! ;-)

Kimonoen på billedet kan findes her (modtaget i gave)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Bea

    Du har helt ret Sanne! 😊 uanset hvad man står i af problemer, vil man (stort set) altid kunne finde noget at være lykkelig og taknemmelig for.. 😄🙏 thumbs up for positivisme 👍 og tak for en god blog – nyder at følge dig og din skønne familie her og på Instagram, selvom jeg sjældent kommenterer.. 🤗

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste...