"Meget brugebare fifs og lifehacks for mødre"-agtigt blogindlæg. Fra mig til jer.

Jeg har fået lilla hår…

Annonce for Styling By Barner

Ja, jeg overvejede længe hvad overskriften på indlægget skulle være. Et eller andet smart med “purple”, men jeg kunne altså ikke finde noget der passede ordentligt, nu hvor det er et helt indlæg om mit hår. Og den nye farve naturligvis.

Lilla <3

Jeg synes selv, at det er blevet ret fint – og jeg er glad for, at frisøren kunne se det for sig, før jeg selv kunne.

Frisøren er sådan set også noget af det jeg gerne vil fortælle lidt om i forbindelse med håret. Det er nemlig en helt ny salon, midt i Vejle. Styling By Barner, hedder salonen. En salon, som er lidt mere end din sædvanlige salon. Der er skruet lidt ekstra op for forkælelsen, og man går derfra med et smil på læben. Der er lækkerier til ganen, og mulighed for både fodbad, neglelak, ansigtsrens og jeg skal komme efter dig. Jeg gik derfra med bløde fusser, renset ansigt og ny frisure. Sådan lidt ligesom en bil, der lige har været til service ;-) Hun har nogle virkelig lækre produkter i salonen, og man kan godt se på både udvalget og mærkerne at hun går op i kvalitetsprodukter, og at hun ikke “blot” er frisør – men også make-up artist.

Nu er det jo ikke fordi, at det skal handle om mad i sådan et indlæg, som jo egentlig handler om hår. Men helt ærligt, ikk? I salonen blev der serveret hjemmepresset rødbedejuice, et aloe vera shot (som åbenbart er mega sundt for tarmene, og hjælper med at optage alle vitaminer og mineraler meget mere effektivt), hjemmebagt banankage, frugt og kaffe. Ej, men det var så lækkert! Og et fodbad med himalayasalt og eucalyptusolie imens farven trak, sagde jeg altså bestemt ikke nej tak til!

Og håret, ja det fik hun faktisk frie tøjler til. Maj, som ejeren af salonen hedder, valgte at klippe mit hår kortere, og klippe noget mere luft og liv ind i det. Så det ikke var så tungt, som mit hår hurtigt bliver. Jeg har temmelig meget hår, så det kan altså hurtigt blive lidt for tungt. Det er det ikke længere ;-) Hun kunne ret hurtigt se, hvad hun synes kunne klæde mig, så det fik hun lov til at prøve kræfter med. Efter klipningen startede hun med at lægge en masse lyse reflekser, som jeg normalt ville få gjort. De fik lov at blive godt lyse inden den lilla farve efterfølgende kom i håret. Normalt får jeg en toning oveni mine reflekser, så de bliver helt kolde. Men det var af gode grunde ikke nødvendigt denne gang ;-) Den lilla farve, som jeg har fået i, holder i ca. 20 hårvaske – derfor skal man også overveje hvor ofte det er nødvendigt at vaske håret, hvis man gerne vil passe på farven så længe som muligt.

Og ovenfor ser I altså resultatet fra alle kanter og vinkler. En kort page, pastel-lilla hår, afrenset hud, ny lak på neglene, og en fin omgang krøl, som Maj så fint lige fiksede med et glattejern (og på ingen tid, selvfølgelig. Kan man mon få sin egen frisør hver morgen?). Jeg føler selv, at jeg er ret klar til at gå det grå efterår i møde med en temmelig frisk hårfarve – hvis jeg altså selv skal sige det ;-)

Så hvis man nu selv skulle gå og have lyst til at prøve noget nyt og anderledes, så kan jeg kun anbefale det! Jeg er så glad for, at jeg sprang ud i det – selvom det i virkeligheden var Majs ide, og slet ikke min egen ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Meget brugebare fifs og lifehacks for mødre"-agtigt blogindlæg. Fra mig til jer.