Gode råd, hvis du overvejer nybyggeri

Sommerferie med børn 2019: Her rejser vi hen i år!

Annonce for Eurocamp

Det kan godt være, at vejret i øjeblikket ikke leder tankerne hen på sol og sommer. Men jeg må blankt erkende, at mine tanker har sværmet om netop det de sidste uger: Sol og sommer! Vi har nemlig booket årets sommerferie hos Eurocamp, og om 4 måneder sidder jeg med et glas rosé i hånden under den franske sol! Ellers også står jeg febrilsk i poolen og forsøger at holde styr på to ferieglade unger ;-)

Elliot har virkelig talt meget om pool siden sidste års sommerferie, og jeg glæder mig helt vildt til endnu engang at se dem plaske rundt i solens stråler. Der var noget helt magisk over at komme væk alle 4. Væk fra hverdagens hamsterhjul, og ind i feriestemning uden fastlagte planer. Gud, hvor vi nød det!

Igen i år går turen mod Frankrig. Denne gang kører vi selv, og turen går til Paris-området. Pladsen hedder Camping La Croix du Vieux Pontog som I kan se, skal vi endnu engang på camping! Vi elskede simpelthen at være på camping sidste år, så det kunne ikke være anderledes i år. Mobilhome var et perfekt match til os, og vi nød virkelig at sidde ude på terassen når ungerne lå og sov. Vi bryder os ikke om, at være for fastlåst hvilket er årsagen til, at hotel med små børn ikke lige er vores kop te. Pladsen ligger i øvrigt kun ca. 10 timers kørsel fra vores hus, hvikket også gør turen overskuelig for os, når vi ikke før har prøvet at køre på ferie.

Hvis I gerne vil læse om vores ferie sidste år, kan I finde et indlæg om det her.

Grundene til, at vi igen vælger camping er:

  • Børnevenligt med stort B!
  • Indkøb på pladsen
  • Legepladser på pladsen
  • Pool (vi er ikke så meget til strand endnu)
  • Privatliv, men stadig socialt
  • Masser af luft og natur
  • Restaurant på pladsen

Og så føler vi faktisk bare, at der på campingpladser er tænkt virkelig meget på børn. Det er så rart at være på en ferie, hvor man føler der er plads til børnene, og at man ikke hele tiden skal gå og passe på, at de ikke larmer eller løber lidt for vildt.

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd, hvis du overvejer nybyggeri