Nybyggeri: Vi har fundet byggefirma!

4 år senere…

Hvis man følger med på min instagramprofil, så er det nok ikke gået ens næse forbi, at Elliot er fyldt 4 år i dag. F-I-R-E år. Shit. Der er ingen tvivl om, at det altså er umuligt at overse hvor hurtigt tiden går, når først man har fået børn! Og det underlige er jo, at jeg stadig ligner en 24-årig her 4 år efter jeg blev mor ;-) (Hahaha. That’s funny. Løgn!)

4 år inde i forældreskabet, og jeg synes heldigvis også vi er blevet klogere som forældre. Mere afslappede. En bedre tro på, at vi gør det godt nok. Størstedelen af tiden, i hvert fald. De første år af Elliots liv gik faktisk uden de store konflikter – han har vitterligt ikke haft særlig meget temperament overhovedet! Indtil for temmelig nyligt. Men nu er det til gengæld også kommet. Temperamentet. Så vi må trods alt konkludere at han er: nøjagtigt ligesom alle andre børn ;-)

Han er til gengæld også det mest omsorgsfulde lille menneske jeg har mødt. Han er klassisk storebror. Passer altid på Elton, hjælper ham når vi er ude, sørger for han kommer med når vi skal ud af døren, trøster ham når han græder. Og jeg smelter en lille smule hver eneste gang.

… og så skændes de altså i øvrigt også om legetøjet som alle andre børn. Men der er meget mere af alt det andet, og det er simpelthen bare fantastisk at se på. Intet mindre.

Elliot drømmer om at starte til fodbold. Mere end noget andet. Så det skal han når sæsonen starter – han taler om det på daglig basis, og har også allerede udstyret i orden takket være Mads’ forældre :-)

Elliot kom i øvrigt til verden med 2926 gram og 48,5 cm. Og i 2015 var d. 12. marts en solskinsdag med en klar blå himmel og forårsfornemmelser på den fineste danske manér.

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggeri: Vi har fundet byggefirma!