Om at holde hovedet oppe

Vores plantegning er endelig klar!

Forleden skrev jeg dette indlæg omkring, at vi hverken havde solgt hus eller modtaget en færdig plantegning endnu. Vi bygger med Hybel, som altså virkelig har været på arbejde da de skulle lave plantegning til os. Det skyldes vores ønsker, placering på grunden, sol og grundens form. Så det er i hvert fald meget heldigt for os, at vi har haft professionelle folk til at løse opgaven. Vi var aldrig selv kommet i mål! ;-)

Kort om vores ønsker, som ikke stod til diskussion:

 • Alkove i forbindelse med køkken-ø. Ca. 2 meter lang og 1 meter bred, så en voksen også kan ligge derinde :-)
 • Skjult depotrum ifbm. skabsvæg. Hemmeligt rum for the win! ;-)
 • 3 børneværelser på ca. 11 kvm
 • Bad i børneafdeling
 • Voksenafdeling med soveværelse, badeværelse med stort brusekabine og badekar, walk-in
 • Stuen behøvede ikke at være for stor
 • Stort bryggers (og ingen entre)
 • Køkken-alrum-stue i åben forbindelse

Huset skulle være 175 kvm. og med en dobbelt carport.

Og det er faktisk lige præcis det, vi har fået leveret. Carporten er fritliggende, og det er sådan set det eneste, der ikke blev efter planen. Og det har vi det faktisk helt fint med – heldigvis, kan man sige. For ellers var det tilbage og starte forfra.

Jeg er ikke klar til at dele plantegningen endnu, men udefra bliver det noget alá huset her, med et lille 30 cm-udhæng på. Murstenen bliver Limoux med grå-hvis fuge til de, der ved noget om sådan noget. Til de, der ikke ved noget om sådan noget, så bliver det nogenlunde alá det samme på billedet her :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Lone

  Hej
  Vil du dele plantegningen?
  Vi står i de samme udfordringer og med de samme kriterier og ønsker som jer, så måske vi kunne få lidt inspiration:-) Vores udfordring er en lang og smal grund, og vi har nu tegnet i 5 mdr uden endnu at være i mål så kender frustrationerne omkring man bare intet kan gøre, da det er i byggefirmaets hænder.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Lone,

   På nuværende tidspunkt deler jeg desværre ikke plantegningen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at holde hovedet oppe