1. dag i børnehave - og en lille hjælpende hånd.

Nu skal det være nemmere!

Annonce for Bilka ToGo

Vi er sprunget direkte ind i det nye år med fart over feltet, selvom vi først er startet på job igen i dag. Men jeg vil vove at påstå, at dagene med 2 børn hjemme ikke nødvendigvis er mere rolige, end hverdagene ;-) De er dog en hel del sjovere, uden tvivl. Vi har fået gået en hel del ture og drengene er kommet vidt omkring på deres cykler. Sådan en ferie på over 2 uger kan man altså leve længe på!

Men vi er altså startet op på job igen i dag, og nu står den på hverdagsrutiner igen. Aflevere børn, arbejde, hente børn, lave mad, bade, putte, gentag. Vi kender det jo allesammen. Og så bliver der lavet madplaner for at gøre det lidt mere overskueligt. Og så har vi forsøgt at gøre dagligvareindkøbene nemmere og billigere. Vi skal simpelthen have nogle nye vaner her i det nye år! Her i uge 1 har vi brugt Bilka ToGo til vores indkøb fordi vi kunne handle ind fra sofaen efter drengene sov, og så skulle vi uden om alle vores impulskøb. Og nu kan det godt være, at vi har haft fri her i den første uge af det nye år, men vi har bestemt ikke ligget på den lade side. Så derfor gik vi allerede i gang med at skabe nye vaner inden vi startede på job.

Vi handlede ind til aftensmad for hele ugen, for vi kunne både få kød, frugt og grønt med. Og så synes jeg faktisk det er ret lækkert at handle dagligvarer ind på nettet fordi overblikket er et andet. Måske er det fordi jeg til dagligt sidder med e-commerce, men jeg finder altså en nydelse i at have et andet overblik ift. hvis jeg gik inde i butikken. Og så synes jeg da, indrømmet, også det var ret lækkert at poser bare blev læsset ind bagi min bil uden jeg selv skulle slæbe ;)

Hvis man bestiller inden 10.00, kan man i øvrigt afhente 14.00 samme dag. Ideelt set kunne man jo på en hverdag møde lidt før ind på job, bestille på app’en eller web, og hente på vejen hjem fra job. Jeg nød eksempelvis en lækker kaffe i bilen på vej derop, og imens jeg ventede på, at varerne kom og blev læsset ind i min bil. Jeg har faktisk aldrig taget tid på, hvor lang tid vi bruger på at handle ind, men jeg tænker ofte at der går minimum en halv time. Længere tid, når jeg har børnene med!


Vores mål herhjemme er helt klart at få mere styr på vores indkøb (både at få struktur på at bruge alt i køleskabet, og på at bruge færre penge). Og så skal man altså ikke bevæge sig ud i nærheden af en dagligvareforretning, når blodsukkeret er lavt, for så ryger der alverdens ting og sager i kurven, som man ikke havde behøvet at købe – de stod i hvert fald ikke på sedlen. Og så synes jeg også det er meget mere overskueligt at sidde og følge sin indkøbsliste når man sidder i ro og fred ved sin computer. Jeg kan i hvert fald roligt afsløre, at det ikke er sidste gang, vi kommer til at bruge Bilka ToGo. Så kan vi nemlig nå at have noget mere tid med børnene om eftermiddagen i stedet for at handle ind, hvilket ikke altid er lige hyggeligt om eftermiddagen efter en lang dag for alle parter.

I dag fik vi tortilla-wraps til aftensmad, og jeg fik brugt lidt tid med drengene imens. Det kan nemlig snildt skære grøntsagsstave i tern, og få en god rum tid til at gå med det ;) Drengene er ikke så vilde med kød, så vi bruger gerne falafler. Nu er det rester til i morgen, og på onsdag står den bl.a. på rodfrugter i ovnen, så vi igen har en forholdvis nem aftensmad at se frem til. Jeg tror jeg skal til at have kigget mad-blogs igennem for at få inspiration til nem og lækker aftensmad.

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Katrine

  Det er altså et genialt koncept. Jeg drømmer om at de ind i mellem lige kører tilbud på deres pakkeservice eller lignende 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Ja, det er mega genialt! De 29 kr. tror jeg dog for længst er sparet på impulskøb for mig – og på, at vi kun handler én gang frem for 3-4 gange, som vi nogle gange ellers kommer til :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. dag i børnehave - og en lille hjælpende hånd.