Nu skal det være nemmere!

1, 2, 3 børn – gravid igen :-)

Ja, overskriften siger vel siger det meste – jeg er gravid igen. Med barn nummer 3 sgu. Gisp! Det er altså halv-mange børn, synes jeg ;-)

Men den er god nok – vi har altså taget den ret vilde beslutning, at vi skal have et barn mere. Og været så heldige, at det også kunne lade sig gøre at blive gravide endnu engang. Det er helt vildt!

Graviditeten er ganske “planlagt” forstået på den måde, at det altså ikke er noget, der er sket ved et uheld. Tilbage i starten af november stod jeg igen og kiggede på de 2 famøse streger. Og så begyndte halsbranden ellers kort tid efter. Men til gengæld har det været det eneste jeg har mærket til graviditeten indtil videre, bortset fra den obligatoriske træthed og ømme bryster. Så jeg skal virkelig ikke klage i forhold til hvordan nogle kvinder har det i deres første trimester.

Min terminsdato er d. 18/7, så jeg er i dag i 13. uge. Og har været igennem en veloverstået nakkefoldsscanning med et flot tal med lav risiko. Så alt er sådan set i den skønneste orden, og det er en stor lettelse hver gang. Det ændrer sig vist aldrig, uanset hvor mange børn man får :-)

Vi kender altså endnu ikke kønnet, men jeg tror da jeg falder ned af stolen hvis ikke der gemmer sig en dreng derinde ;-)

De to kommende storebrødre glæder sig gevaldigt, og spørger meget ofte om babyen ankomst. Og om det snart er sommer, så babyen kommer ud til os. Det kan muligvis godt gå hen at blive nogle lange måneder for dem ;-)

Så i år har vi haft en virkelig god juletid, men masser at være taknemmelige for!

Nå, men det var egentlig bare det. En lille kort opdatering herfra :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

4 kommentarer

 • Katrine

  Stort tillykke, hvor er det dog fantastisk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Kæmpe stort tillykke, hvor er det fantastisk! Jeg har selv termin d. 17/7 med nummer 2. Det bliver så spændendr at følge med! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Tusind tak! Ej hvor sjovt – det er jo så tæt som det kan komme! :) Og tillykke selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal det være nemmere!