Tanker om at få 3. barn

3. graviditet: Uge 4 – 9

Jeg har formået at få skrevet lidt ord ned i løbet af graviditeten indtil videre, og her kommer første skriv fra de allerførste uger.

Uge 4:

I dag er det d. 7 november 2019, og jeg skulle have haft min menstruation. Den er ikke kommet, og det tror jeg der er en ganske god årsag til. Jeg har nemlig taget en graviditetstest i dag, og der var altså en svag streg i testvinduet. Det er ikke noget ”uheld”, men derimod ganske planlagt. Mads og jeg har nemlig besluttet, at vi gerne vil have et barn mere. Til januar bliver Elton 3 år, og Elliot fylder 5 år til marts. Og taget i betragtning, at der kun er 22 måneder imellem de to, vil vi gerne have en 3’er i 2020. Og umiddelbart ser det altså ud til, at vi igen er så heldige at kunne byde et barn velkommen til verden. Hvis alt går vel, naturligvis. Ud fra min cyklus bliver det et sommerbarn, som kommer ud til os midt i juli.

Det er en ret anderledes følelse jeg sidder med denne gang, end de to andre gange. Det samme gælder i øvrigt Mads. Vi er vildt glade begge to, men det er en noget mere rolig situation denne gang, kan jeg mærke. Vi har ikke talt voldsomt meget om det, her i perioden op til faktisk. Det har været meget ”lykkes det, så lykkes det”-agtigt. Der har ikke været tid til at stresse over det, med to børn i huset i forvejen. Heller ikke selvom det denne gang ”først” er lykkedes i 4. cyklus, fremfor 1. cyklus de to andre gange.

Jeg tager i øvrigt lige en test igen de næste par dage, for stregen er meget utydelig. Men jeg skulle mene, at jeg kan kende en positiv test, når jeg ser den ;)

(Redigeret: Udfra ultralydsterminen var jeg 3+5 da jeg fik min første svage positive test. Jeg troede jeg var 4+0)

 

 

Uge 5:

Halsbranden er startet. Så alt er altså som det plejer… Min hud er ikke på sit pæneste i øjeblikket, men heldigvis ikke ligeså slemt som da jeg ventede Elliot.

 

Uge 9:

Jeg har været ved lægen til min 1. graviditetsundersøgelse i går. Fået taget blodprøve til doubletest, og er blevet tilknyttet kendt jordemoderordning, fordi jeg planlægger at føde hjemme denne gang. Og jeg har fået tid til min nakkefoldsscanning. Det er ”desværre” først mandag efter ferien, så vi får ikke set om der er liv derinde før ferien er slut. Så nu har vi besluttet at vi køber en scanning på privatklinik, så vi kan fortælle det til drengene i juleferien. Vi har bestilt tid i uge 10, så der er formentlig lidt at se på det tidspunkt. Drengene skal naturligvis ikke med derind, i tilfælde af at noget ikke er, som det skal være.

Jeg synes stadig ikke rigtig jeg mærker noget som helst udover halsbrand.  Hvis jeg ikke vidste det fra en test ville jeg nok ikke have lagt mærke til noget endnu ;)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Line

  Dejligt at følge med i jeres dejlige omstændigheder. Jeg venter selv den 3. til sommer, og glæder mig over at støde på nogen jeg kan “følges” med. Jeg gider nemlig ikke terminsgrupper og alt det andet denne gang. Stort tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Line,
   Hvor er det hyggeligt, at du vil følge med her så! Det er nemlig lige hyggeligt at kunne spejle sig lidt i nogle andre som er nogenlunde lige så langt, som man selv er :-) Og tillykke selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om at få 3. barn