3. graviditet: Uge 10-13

3. graviditet: Kønsscanning – det er en…..

Pige! Ja, den er god nok. Vi blev taget på sengen, og skal altså ikke have en dreng mere, som vi begge helt klart havde forventet. Fordi… ja, det ville være nærliggende at tro. Men det er simpelthen en lille pige, der gemmer sig inde bag maveskindet. Jeg var nødt til i ramme alvor at spørge scanningsjordemoderen, om hun mon var helt sikker. Hun tjekkede fra alle ledder og kanter, og kunne simpelthen ikke finde et eneste tegn på, at det var en dreng. Det er så skørt, for jeg var virkelig overbevist om, at vi skulle have en dreng mere. Også selvom mange havde skrevet, at det lignede en pige på vores scanningsbillede fra nakkefoldsscanningen.

Da vi valgte at få en barn mere, havde vi slet ikke kalkuleret med, at vi rent faktisk kunne få en pige. Så det var altså ikke håbet om en pige, der gjorde at vi valgte at få et tredje barn. Men hvor er det vildt, og hvor er vi glade! Helt vildt glade, jo! Det føles på en måde som om vi skal prøve noget helt nyt, selvom vi jo ikke ligefrem er nybegyndere i babyer. Men det føles altså som om, vi skal i gang med noget ret anderledes. Og jeg skal til at have kigget på nogle andre farver, end jeg er vant til, når jeg shopper. Og så skal jeg nok også have købt liiiidt mere tøj, end hvad jeg havde gjort ved endnu en dreng. Og jeg skal til at finde ud af, hvilken stil jeg egentlig er til med pigetøj. Det har jeg heller ikke skullet tage stilling til før 😉

Så det hele er faktisk pludselig spændende på en ny måde – men jeg har det også lidt underligt ved tanken endnu. Ikke på en dårlig måde – bare på en overrasket måde. Og glad måde.

Hun er sund og rask indtil videre, og jeg er så spændt på at se, hvordan en pige kommer til at se ud i vores familie. Og så er jeg faktisk også ret spændt på, hvor stor hun mon bliver ved fødslen, når de andre har været så små (2926 g og 3050 g). For typisk siger man jo, at pigerne er mindre. Men det kan vist knapt nok lade sig gøre 😉

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Tillykke med den kommende lillesøster. Kan selv huske hvordan jeg kun kunne forholde mig til at der ville komme en kopi af nr 2., men samtidig også havde en stærk fornemmelse af, at der kom et modsatte køn pga helt anderledes start på graviditeten, som der så også gjorde, og som jeg føler mig så heldig også at opleve. Nu er det også graviditet med nr. 3 her (en efternøler), og denne gang kender vi kønnet inden fødslen da jeg imellemtiden fra nr. 2 har arbejdet med blandt andet at fortælle andre familier om kønnet på deres baby, så mine øjne er bare indstillet på at se det. Så det var overraskende at der var en pige derinde, da graviditeten i starten mindede mig om min graviditet med min søn. Men nope, vi får en pige som den ældste også er. Det faldt i meget god jord at hun nu både har en lillebror og snart en lillesøster ;-)

  Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Sebrina,
   Hvor er det sjovt at høre en, der har haft fornemmelser af, hvad køn det har været. Det har jeg ikke haft nogle af gangene! Faktisk var den største forskel på min første graviditet og de to andre, at jeg ikke har haft graviditetsacne udover første gang. Og det kan jo ikke have været kønnet, der har gjort udfaldet, når de to næste graviditeter har været både en dreng og en pige. Ellers synes jeg indtil videre, at det har været helt det samme i den forstand, at jeg ikke rigtig mærker noget til graviditeten udover halsbrand. Senere kommer der nok plukkeveer igen, som jeg også har haft de andre gange :)
   Hvor bliver det i øvrigt spændende med jeres efternøler – jeg har fulgt med hos jer i mange år, så det bliver så sjovt at følge! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. graviditet: Uge 10-13