Nybyggeri: Hvorfor du skal hyre en byggesagkyndig

3. graviditet: Velkommen til 3. trimester

For en uges tid siden kunne vi byde 3. trimester af graviditeten velkommen. I dag er der 11 uger og 1 dag til terminsdatoen. Og i måneder er der altså 2,5 måneder. Det er helt vildt, at tiden er gået så hurtigt!

Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne tog de første 25-30 uger af graviditeten. Men at de sidste 10 uger altså ikke er for sjov. Jeg rammer uge 30 om en uge. Det her bliver altså snart alvor, og jeg kan knapt nok følge med ;-)

Jeg har dog fået shoppet lidt mere til hende. Jeg har købt en babyrede fra Konges Sløjd, og takket ja til et samarbejde med Voksi. Så jeg skal afprøve en voksipose denne gang, hvilket jeg ikke har prøvet at bruge før. Og så har hun en hel del lækkert hjemmestrik i både lyserøde farve og lækre brændte farver. Hun bliver uden tvivl en velklædt lille dame!

Jeg har været til mit andet jordemoderbesøg i denne uge. Det gik uden problemer, og alt er fuldstændig efter bogen. Symfysemål på 26 cm, og et fosterskøn på 1300 gram. Det eneste, der ikke var efter bogen er, at hun ligger med hovedet opad. Men det kan nå at ændre sig virkelig mange gange, så det er ikke noget problem endnu.

Min krop er stadig forholdsvis upåvirket af graviditeten, bortset fra halsbranden, der er kommet tilbage igen. Og det bliver lidt værre hele tiden, så jeg frygter at det igen bliver ret slemt hen mod slutningen. Når jeg har spist aftensmad kan jeg blive lidt halv-dårlig og have brug for at ligge på langs lidt. Det er som om, hun presser på noget der ikke er rart. Det går over igen, men det føles ret ubehageligt indtil jeg har ligget lidt og fået maden fordelt lidt. Jeg kan ikke rigtig beskrive det anderledes. Men jeg husker det også fra de andre graviditeter. Så det er i virkeligheden som det plejer. Jeg glemmer vist bare nogle gange, hvor langt jeg rent faktisk er henne, og hvor stort et barn jeg bærer rundt på efterhånden.

På en eller anden måde er det både godt og skidt, at det er sidste graviditet. Vemodigt fordi det er en speciel oplevelse hver gang. Rart fordi det heller ikke er lutter lagkage at gro et helt menneske fra bunden af 😉

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggeri: Hvorfor du skal hyre en byggesagkyndig