Sparetips til nybyggeri: inventar

Vi har fået bordplade – og et sparetip til bordplader!

Reklame, da der er rabatkode involveret.

 

 

Så kom den store dag endelig. Dagen hvor vi fik monteret bordplade på vores køkken. Som jeg skrev i tidligere indlæg, så har vi valgt at købe vores bordplade udenom køkkenfirmaet, fordi prisedifferencen var ret stor. Vi fandt hurtigt ud af, at vi gerne ville have en satinpoleret Nero Assoluto bordplade, og blev bekendte med en lokal stenhugger, som var leveringsdygtig. Vi har benyttet Trekantens stenhuggeri, som leverer alt indenfor stenbordplader: granit, dekton, skifer – you name it. Og bordpladerne bliver leveret med vaske monteret (vi valgte Blanco – man må også selv komme med en vask, hvis man hellere vil) :-)

Derfor endte det altså med, at vi købte bordpladen andetsteds – det var en stor post at spare penge på!

Hvorfor granit?

Granit er natursten, skåret direkte ud af klippen. Det betyder også, at hver granitbordplade er unik. Granit fås i mange forskellige farver, og tykkelsen på vores er 20 mm. Granit tåler varme uden at gå i stykker. Vi valgte granit for at få en bordplade, der er slidstærk og modstandsdygtig overfor ridser og varme. Og så kræver granit meget lidt vedligeholdelse og holder mange år (økonomisk er det også rart, at den i princippet kan holde for altid) – perfekt til en børnefamilie som os ;-)

Hvorfor Nero Assoluto?

Vi faldt fuldstændig for den satinpolerede Nero Assoluto da vi så den. Den har den perfekte kombination af at være blank, men blød at se på. Og så er den ikke blank, så den spejler igen, men nærmere lidt mat i det. Det er svært at forklare, men vi var solgte! Den er så blød og lækker at røre ved! Og så er den sort, men med en lille smule spil, så man ikke ser ALT på den, på samme måde som ved helt sorte bordplader. Og så synes vi, at den passer helt perfekt til vores mørke køkken-ø.

Sparetip

Bordplader er dyre. Men de behøver måske ikke at være dyre, som de er hos køkkenleverandører. Det er ikke fordi jeg ved noget om deres avance, men jeg ved at det ofte kan betale sig at skære mellemled fra. Vi har, som skrevet, brugt en lokal leverandør i stedet for, og jeg har været lidt fræk at spørge efter en rabatkode, fordi I er så mange der har skrevet inde på Instagram. Det har han sagt ja til, så hvis I skal bruge bordplader i sten, og ender med at kontakte Trekantens stenhuggeri kan I nævne koden “Sanne10” og få 10% på jeres bordplader. En lille sidenote, som ikke er helt irrelevant, er at de er uddannet stenhuggere – det synes vi var vigtigt, da vi var ude at finde leverandør til noget så vigtigt som bordplader! De kommer ud og måler op, leverer (de leverer dog kun til Jylland og Fyn grundet afstand) og monterer. Det eneste vi skulle gøre var, at hjælpe med at løfte bordpladen ind :-)

Og prisen? Det afhænger naturligvis af virkelig mange ting, som både materiale, størrelse osv. Men vi sparede over 50% ift. det overslag vi fik hos HTH. Og så var det endda inklusiv vaske, opmåling, levering og montering.

Det passer mit vestjyske hjerte helt perfekt! ;-)

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparetips til nybyggeri: inventar