Vi har fået bordplade - og et sparetip til bordplader!

3. graviditet: Uge 31, og pludselig var der under 9 uger tilbage!

Jeg har ikke fået skrevet et indlæg om graviditeten de sidste uger, så nu kommer der et samlet fra de sidste uger. Jeg har, indtil videre, haft en ukompliceret graviditet. Jeg har ikke talt med hverken jordemoder eller læge udover de rutinemæssige tjek, og jeg kan ikke helt forstå, at jeg på fredag faktisk har mit sidste lægetjek inden fødslen. Jeg føler lige netop jeg har været til første lægeundersøgelse! Men nu venter det sidste altså lige om hjørnet, og så kan det vinges af :-)

Jeg har stadig ikke nogle gener, som sådan. Maven er tung om aftenen, og netop i går begyndte jeg at mærke noget til plukkeveer for første gang. De gør stadig ikke ondt, men jeg kan mærke at de er der nu. Og det har jeg ikke kunnet før. Jeg tror det er en blanding af, at jeg jo er i uge 32+0 om lidt. Barnet er jo trods alt omkring de 2 kg nu, så der er både mindre plads og flere kræfter når hun sparker. Det forstår jeg ærligt talt godt, hvis livmoderen reagerer på. Jeg er begyndt at være øm i toppen af livmoderen nogle enkelte steder, og jeg tror simpelthen, at det er fra sparkene.

Udover det, så tror jeg vi begge trives. Jeg har stadig ikke væske i kroppen, og vægten siger +6 kg hvilket på ingen måde er retfærdigt i forhold til hvor meget sukker jeg er begyndt at indtage. Det er gået over gevind, venner. And I can’t stop! Lige pludselig eksploderer vægten formentlig…

Vi skal til privat fødselsforberedelse på lørdag, hvor vi har et fast track forløb med Meyermetoden. Det er jeg vildt spændt på, og håber det kan give lidt hjælp til naturlig smertelindring, nu hvor vi skal føde hjemme. Det skal vi i hvert fald, såfremt den lille dame vælger at vende hovedet nedad.

Jeg føler også, at jeg har selskab det meste af dagen, for der er uden tvivl godt med liv i hende derinde. Det meste af dagen, synes jeg faktisk. Men hun må jo sove engang imellem, tænker jeg. Jeg har endnu ikke haft brug for at lægge mig ned for at mærke efter liv. Det gjorde jeg med drengene engang imellem, så måske hun en dag også tager sig en slapper og får bekymret mig ;-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fået bordplade - og et sparetip til bordplader!