3. graviditet: Uge 31, og pludselig var der under 9 uger tilbage!

Udstyr til barn nummer 3

Annonce, da nogle af tingene er modtaget i gaver tidligere)

Noget af det, man bruger flest penge på under graviditet og det første år med en baby, er nok udstyr – vil jeg tro.

Især hvis det er første barn! Jøsses, der er mange ting, man skal have anskaffet sig. Heldigvis bliver den del altså billigere pr. barn fordi mange ting sagtens kan bruges til 3 børn ;-)

Der er nogle enkelte ting, vi skal ud at anskaffe os igen (fordi nogen måske er kommet til at sælge det, da hun i hvert fald ikke skulle være gravid igen… Host.). Og så er der ting, som altså trænger til en udskiftning efter 2 børn. Heldigvis er der langt flere ting, som vi ikke skal ud at købe igen. Hvilket man kan sige er meget heldigt – eftersom vi er i gang med at bygge et nyt hus for at få ordentlig med plads til 3 børn ;-)

Nå, men her er altså en liste med ting, vi kommer til at bruge denne gang. Man kan også se det som en liste over ting, som vi synes er nødvendige udfra vores erfaring fra vores to omgange med små børn.

 • Barnevogn (vi har en Emmaljunga Big star supreme. Og vi er meget tilfredse med den!)
 • Voksipose (vi har en Voksi Carry, som er helt ny. Vi har ikke brugt Voksi-pose før, så jeg er meget spændt. Vi kommer umiddelbart til at bruge den i stedet for en lift.)
 • Babynest (Vi har købt en ny fra Konges Sløjd, fordi den gamle var fra 2015 og ved at være slidt!)
 • Puslepude (Her har vi ikke købt en endnu, men vi skal have en ny. Jeg synes den gamle er ved at være for slidt!)
 • Babyindsats til vores Tripp Trapp stol (Den er uundværlig synes jeg, og jeg har solgt den gamle….)
 • Strækvikle (Vi har en fra Ergobaby, som sagtens kan bruges til endnu et barn. Den er guld værd!)
 • Bæresele (Vi havde en fra Ergobaby, som jeg har solgt. Vi skal helt klart have en fra Ergobaby igen!)
 • Tremmeseng (Her har vi allerede en, som vi bruger igen. Men nok først når hun er 8-12 måneder, vil jeg tro.)
 • Autostol (Vi har en cloud-Z fra Cybex, som jeg virkelig glæder mig til at tage i brug! Den er voldsomt smart med liggefunktionen, synes jeg!)
 • Badekar (Her har vi en stokke med babyindsats, som jeg kun kan anbefale til de helt små!)
 • Pusletaske ved jeg faktisk ikke, om jeg kommer til at bruge særlig meget. Jeg oplevede ofte, at jeg synes det var nemmere at tage en almindelig taske med efter nogle måneder. Men vi har en fra Thorsbrenner, som jeg tænker vi kommer til at bruge igen, når vi skal på tur med alle børnene. Den var ret smart, syntes jeg sidste gang :-)
 • Babyalarmer (Hvis I spørger mig, er der kun én mulighed: Neonate! De er så stabile og til at regne med hver gang. Og de går ikke ind og fanger frekvensen på andre alarmer. Og så holder de strøm i en evighed. Ungerne har gennem tiden leget lidt (for) meget med dem. Så jeg er spændt på, om vi skal have købt et par nye, eller om de holder til en 3. omgang.)
 • Ammepude (Vi har en fra Fossflakes, som jeg helt klart kommer til at bruge igen! Den var så god)
 • Fossflakes babyskies topmadras (Den skulle modvirke stiv nakke og fladt baghovede, men mest af alt, så synes jeg bare den er så toplækker. Man har virkelig lyst til at lægge sin baby på den! Så jeg skal lige have undersøgt, om den mon kan passe nede i Voksiposen også.)

Det var vist alt, hvad jeg kunne komme på for nu. Jeg håber I kan bruge det til noget – og husk, at vi alle er forskellige. Men de her ting er altsammen noget jeg ved, vi kommer til at bruge igen nogenlunde fra start :-)

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

 • Mikala

  Hej Sanne:) Vil du ikke skrive nogen flere indlæg? Jeg har lige fundet din blog, og synes den er super god (og relevant! for mig, da jeg er også er gravid). Fandt du i øvrigt nogensinde ud af om floss madrassen passede i voksi? Vi har samme voksi pose bare i rosa. Til vores søn – haha. Den var på udsalg. Men anyways har tænkt på at voksi posen ikke rigtig har en madras i. Kan baby godt bare ligge på dynen (med en træplade under!?) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. graviditet: Uge 31, og pludselig var der under 9 uger tilbage!