Udstyr til barn nummer 3

3. graviditet: Uge 35+

31 dage til termin. Bum. Så gik tiden altså for alvor stærkt, og graviditeten lakker mod enden. Jeg kan ikke sige, at det har været hårdt indtil nu, for man finder vist ikke mange graviditeter, der har været nemmere end det, jeg har oplevet her tredje gang. På den måde kan man roligt sige, at tredje gang har været lykkens gang.

Meeen nu mangler jeg også stadig de sidste 4,5 uger – og sommeren har altså meldt sin ankomst i Danmark. Så jeg er spændt på, hvordan resten af tiden kommer til at forløbe. For jeg har en fornemmelse af, at tingene ikke bliver ved med at være helt så nemme ;-)

I går var jeg til jordemoder, og hun skønnede barnet til ca. 2400 gram, og målte mit symfysemål til 31 cm. Tingene passer sammen, og hun mente også, at der kommer en lillesøster ud på ca. 3000 gram, som de andre har været.

Jeg har den sidste tid følt, at hun har stået væsentlig dybere i bækkenet, og det fik jeg også bekræftet. Hun vender med hovedet nedad, og hovedet står dybt nu. Der kan rokkes lidt med hovedet, men ellers står det efterhånden fast. Så nu ved hun i hvert fald hvilken vej hun skal, når tiden er. Det er den forhåbentlig først omkring uge 40. Elliot kom i uge 37 og Elton i uge 40. Og i vores tilfælde har det altså været væsentlig nemmere med amning af et barn født i uge 40. Der er lidt flere kræfter at komme efter, synes jeg. Så det krydser vi fingre for :-)

Jeg har taget ca. 9 kg på nu, så jeg spår at vi kommer op på en vægtøgning på en 10-12 kg ved fødslen. Med mindre sommervarmen bringer en masse væske med sig – så kan de være vi snakker en hel del flere kilo ;-)

Vi er flyttet i det nye hus, og er efterhånden kommet helt på plads. Det eneste vi for alvor mangler, er lillesøsters værelse. Og det haster heldigvis ikke ligefrem :-) Og så er jeg gået på barsel. Sådan helt officielt, og ikke “bare” corona-hjemsendt. Så drengene er her pr. 1/6 gået ned på 25 timer i institutionen nu hvor jeg går hjemme. Jeg keder mig altså ikke, kan man sige ;-) Det var jeg nok i virkeligheden kommet til hvis ikke jeg havde en god portion af dagen sammen med dem :-) De er et godt tidsfordriv, sådan nogle små abekatte :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udstyr til barn nummer 3