Et grønnere i morgen

En plakatvæg til at opfriske soveværelset!

 

Det er efterhånden mere end 9 måneder siden vi flyttede ind i det nye hus, og tiden flyver med 3 børn, det skal ikke være nogen hemmelighed. Derfor bliver indretningen også taget lidt i etaper. Selvom alle rum er indrettet, så var især soveværelset ikke helt færdigt, følte vi. Der manglede noget på eksempelvis væggene. Og Mads gav mig frie tøjler til at lave en plakatvæg på en af væggene.

Jeg kan godt have svært ved at visualisere hvordan det skal se ud, sådan for mit indre øje. Så jeg bestilte plakater og rammer på Desenio og brugte deres billedvægsværktøj til at sætte det op inden jeg bestilte. Så kunne jeg nemlig sidde og lege med både plakater med mønstre, plakater med motiver og plakater med naturbilleder. Og så kunne jeg desuden også lige få bekræftet, at det så pænt ud med de egetræsrammer, jeg havde udset mig.

Plakaterne, som jeg har valgt hedder:

Golden watercolor No. 1Dried daisies, Berlin Arches No. 2, Reflect

Jeg synes, det giver en overraskende stor forandring at hænge noget op på væggene. Sådan har jeg det hver eneste gang, faktisk. En hvid væg giver ikke særlig meget hygge, og i et nybygget hus synes jeg ikke, at man får så meget hygge forærende fra omgivelserne. Der skal man aktivt indkorporere noget varme og hygge, i min optik. Så det var altså mit udgangspunkt, da jeg gik i gang :-)

Jeg gik efter nogle varme toner, men også noget forholdsvist neutralt fordi det ikke skal være for spraglet i soveværelset – her vil jeg gerne have en nogenlunde rolig indretning, som er rar at kigge på når man skal lægge sig til at sove :-)

Jeg synes selv, at det er endt ud præcis som jeg havde tænkt. Og rummet er blevet så meget mere hyggeligt!

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et grønnere i morgen