Afbrudt middagslur, rodet lejlighed, og følelsen af, at tisse i bukserne...

Overskriften opsummerer meget godt mine sidste 3 dage. Bevares, vi har da haft en kanon weekend hos familien i Vejle, og chefen har sovet godt om natten. Så humøret er højt -på trods af de mindre fede detaljer, som f.eks.
  • At vi i går kom hjem kl. 22.30. Med en mega legesyg søn (som altså ikke var træt!), en seng uden sengetøj og en mildest talt rodet lejlighed.
Og hvorfor var der så intet sengetøj på? Jo, ser I...
  • Lørdag morgen starter vi ud med lidt pludren i sengen og en tør ble. Jeg smed lige en stofble, og ordnede bleen i sengen, nu hvor vi sad så godt. Jeg sidder i skrædderstilling i mit nattøj, og pludseligt blev der varmt. Så blev der koldt. Og så blev der klamt. Jeg havde tis i bukserne. Problem? Det var ikke mit eget...
Humøret ville dog være ekstra højt hvis...
  • Den lille terrorist ville tage sig en ordentlig lang middagslur, så jeg kan få ordnet lejligheden inden fuldskægget kommer hjem fra universitetet. 3 kvarter blev det til. Jeg nåede dog at handle og tømme opvasker. Nu ligger han i mine arme og sover. Lægger ham fra mig om lidt. Wish me luck!
[caption id="attachment_180" align="aligncenter" width="680"]Elliot 29. juni Elliot var rimelig iskold, da jeg forklarede, at det altså er mig der bestemmer hvornår han skal sove...[/caption] I øvrigt ville det være meget rart hvis...
  • Jeg kunne få belagt altanen med brosten eller andet der bumler godt når man triller en vogn frem og tilbage.
  • Nogen ville sætte priserne ned på en Baby Jogger City Elite.  Koster jo det samme som nogle barnevogne. Og jeg har bare ret meget lyst til lige netop sådan én til klapvogn.. Må nok bare betale prisen.
  • Jeg snart kunne få farvet bryn og vipper. Mangler ligesom mit ansigt...